Restoran Dubrovnik osvaja šarmantnom terasom i mediteranskim jelima

Restoran Dubrovnik osvaja šarmantnom
terasom i mediteranskim jelima

Na vrhuncu smo ljetne sezone pa su mnogi s kontinenta preselili na obalu. S druge strane, ako ste među onima koji na godišnji tek trebaju krenuti, nadamo se da ste pronašli idealnu destinaciju na kojoj ćete provesti odmor. Ukoliko je ta destinacija Dubrovnik ili njegova okolica, niste nimalo pogriješili!

Ovaj divan grad na samom jugu naše zemlje krasi bogata povijest, nevjerojatna arhitektura, prirodne ljepote, čisto plavo more, kulturne znamenitosti i još mnogo toga zbog čega je mnogima omiljeno mjesto za odmor. Oduševit će vas svojim čarima, toliko da ćete se poželjeti iznova u njega vraćati. U Dubrovniku se nalaze i neki od najljepših i najboljih hrvatskih hotela koji će vam boravak učiniti još udobnijim te restorana u kojima ćete uživati u raznim specijalitetima. Jedan od njih je i Restoran Dubrovnik.

Šarmantna terasa u Dubrovniku s jelima koja morate probati

Restoran Dubrovnik smješten je na šarmantnoj terasi koja je okružena tipičnim dubrovačkim kamenim kućama koje datiraju iz vremena Dubrovačke Republike. U to doba terasa je korištena kao igralište obitelji Bunić, a danas je to moderan fine dining restoran s Michelinovom preporukom od 2017. godine.

Restoran se nalazi nekoliko minuta hoda od Straduna, u jednom od onih osamljenih kutaka gdje će svaki gost moći uživati u idealnoj razini privatnosti. Zajedno s izvrsnom uslugom, divnim ambijentom i jelima koja će osvojiti svako nepce, Restoran Dubrovnik mjesto je u kojem ćete naprosto uživati.

Koristeći suvremene kulinarske metode, šef kuhinje Dalibor Vidović sa svojim mladim timom stvara nezaboravna moderna jela s mediteranskim štihom. Restoran u ponudi nudi dva degustacijska menija i a la carte jelovnik, a tu raznolikost u potpunosti podupire vinska karta.

Ukoliko Dubrovnik želite upoznati “kroz želudac”, onda je restoran istog imena adresa na koju se morate uputiti ovog ljeta. Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj web stanici, Facebooku i Instagramu.

Foto: Restoran Dubrovnik

Učitati još
Zatvori