Danas počinje advent u Regular.Baru u suradnji s Mason Burgers & Stuff

Danas počinje advent u Regular.Baru u
suradnji s Mason Burgers & Stuff

Regular.Bar, zagrebački lokal koji u opuštenoj atmosferi već nekoliko godina okuplja ljubitelje dizajna, umjetnosti, glazbe, kao i dobre kave i cuge, danas započinje sa svojom adventskom pričom i to u suradnji s Mason Burgers & Stuff.

Na već poznatoj adresi, u Ilici 65, od danas je i Regularova adventska kućica, a svaki radni dan od 16:00 do ponoći te vikendom od 12:00 do ponoći peku se najbolji hrvatski burgeri, Mason Burgers & Stuff.

Originalna receptura i neočekivana kombinacija okusa čini ove burgere pravim gurmanskim specijalitetima, a najveću potvrdu svoje kvalitete stekli su uvrštenjem na listu 5o najboljih europskih burgera.

Uz Regularovu cugu i sočne burgere, za cjelokupni doživljaj bit će zaslužan i glazbeni program; DJ nastupi svakog četvrtka, petka i subote, dok će ostatak tjedna biti rezerviran za pravi božićni ugođaj.

Pod simpatičnim imenom, Regular.Advent, ova božićna suradnja uveseljavati će nas u trajanju od 15. prosinca pa sve do 9. siječnja 2022.

Više informacija možete pronaći na Instagram profilu Regular.Bar gdje se već najavljuje glazbeni program za ovaj vikend.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori