Omiljen namaz sada se radi sa 100% prirodnim sastojcima, a stigla su i 3 nova okusa
Omiljen namaz sada se radi sa 100% prirodnim sastojcima, a stigla su i 3 nova okusa

Omiljen namaz sada se radi sa 100% prirodnim sastojcima, a stigla su i 3 nova okusa

Današnje društvo sve je više usmjereno prema održivosti i puno se više pažnje pridaje proizvodima koji se koriste na redovitoj bazi. Bilo da je riječ o recikliranoj odjeći i obući, cruelty free kozmetici ili prehrambenim proizvodima prirodnog porijekla, svima nam je zajednička želja da brinemo i o sebi i o okolišu što je više moguće.

Kada je riječ o prehrani, posljednjih je godina potražnja za biljnim i proizvodima prirodnog porijekla veća nego ikada – i u stalnom je porastu. Potaknuti brigom o zdravlju, ali i sa svih strana bombardirani proizvodima koji su označeni kao “dobri” za nas, možemo se složiti kako lakše posežemo za proizvodima za koji nam ulijevaju povjerenje.

 

Upravo vođena ovom idejom, RAMA je predstavila novi asortiman svojih poznatih namaza. Novi su biljni namazi napravljeni sa 100% prirodnim sastojcima, a dolaze u tri primamljive verzije. Tako unaprijeđeni i u novom ruku, RAMA proizvodi ostaju omiljeni među širim masama potrošača, ali i privlače nove potrošače koji žele isprobati alternative tradicionalnim proizvodima.

Nova receptura RAMA biljnih namaza

Omiljeni RAMA proizvodi doživjeli su pravu revoluciju; od sada se pripremaju po novoj recepturi, bez palminog ulja, sa 100% prirodnim sastojcima, pružajući jedinstven proizvod idealan za mazanje, kuhanje i pečenje. Nova linija RAMA biljnih proizvoda uključuje RAMA Classic, RAMA Salted i RAMA Buttery biljne namaze. Razlikuju se po okusu, ali i po preporučenoj primjeni. U nastavku vam donosimo detalje o svakom RAMA namazu te našu preporuku serviranja i korištenja pojedinog namaza.

RAMA Classic

RAMA Classic namaz je bogate teksture i blagog, neutralnog okusa koji savršeno paše uz svježi kruh i peciva – najviše ga volimo baš uz doručak. Možete ga dodati i jelima, a najbolje se slaže s rižom, tjesteninom i povrćem s roštilja.

RAMA Salted

RAMA Salted biljni namaz specifičan je zbog slanog okusa, a nježne i meke teksture. Savršen je dodatak hrskavim krekerima ili prepečenom tost kruhu, u sendvičima ili kao baza za razne umake. Dok RAMA Salted namaz možete koristiti i za pripremu doručka i ručka, nama je najdraži dodatak laganim mesnim jelima.

RAMA Buttery

Bogat, kremast okus i puna tekstura RAMA Buttery namaz čine idealnim za pripremu slatkih jela. Slatke kreme, kolači, keksi, torte i peciva uz njega dobivaju prhkost i finu, nježnu notu te izraženu punoću okusa.

Za više informacija o Rama proizvodima i drugim inovacijama iz Upfielda, posjetite web stranicu.

RAMA namazi

Foto: PR, Pexels

Učitati još
Zatvori