Radionica na kojoj ćete naučiti sve o bloganju, stiliziranju i fotkanju hrane

Radionica na kojoj ćete naučiti sve o
bloganju, stiliziranju i fotkanju hrane

radionica-4

Food Photography & Blogging radionica

Imate li ambiciju pokrenuti vlastiti gastro blog ili vas samo zanima kako postati majstor food fotografije, sada imate priliku doznati ponešto na radionici koja će se održati u travnju.

Food Photography & Blogging radionica u organizaciji Lili Bašić (Travelling oven) i Natalie Knezić (Natalie’s Happy Health) održat će se u subotu, 14. travnja, od 9:30 h do popodnevnih sati (okvirno 16:30 h) na atraktivnoj lokaciji u domaćem ugođaju u samom centru Zagreba! Za vas je pripremljen bogat, koristan i zanimljiv program, posebno koristan svim ljubiteljima fotografije hrane i bloganja.

radionica-3

Cilj radionice je da, kroz ugodno druženje i u opuštenoj atmosferi, dobijete vrijedne informacije o tome što je sve potrebno za dobru fotografiju hrane, dobar i uspješan food blog te kako graditi izgraditi svoj prepoznatljivi vizualni identitet i brend.

Bez obzira jeste li početnik ili se već neko vrijeme kao ozbiljnim hobijem bavite fotografijom hrane i/ili imate ili planirate pokrenuti svoj food blog, ova radionica će vam dati sve sto vam je potrebno da napravite pomak u kvaliteti vašeg rada i korak dalje prema ostvarenju vašeg cilja.

Sve o prijavama na radionicu, kao i dodatne informacije – doznajte na ovom linku.

radionica-2

Foto: Lili Bašić Capaccetti

Učitati još
Zatvori