Punkt je mali simpatični bistro s finim sezonskim jelima na žlicu
Punkt je mali simpatični bistro s finim sezonskim jelima na žlicu

Punkt je mali simpatični bistro s finim
sezonskim jelima na žlicu

Punkt ideja razvila se na podlozi majčinske pozicije u ovom brzom svijetu. Brzina ostavlja traga na našem organizmu, koji žudi za potpunim i zdravim obrokom. Nedostaje nam sve više slobodnog vremena, a priprema zdravog obroka traži svoje vrijeme.

Punkt za fino jelo, dobar osjećaj i imunitet

Kažu da je ljubav naše gorivo, a hrana naš lijek. Zato mi za vas pripremo zdrav i ukusan obrok – vi uživate u njemu i u pregrštu energije nakon njega, kažu u Punktu, malom simpatičnom bistrou u Koranskoj 1 – punktu za fino jelo, dobar osjećaj i imunitet.

Ova mirisna priča o ukusnim sezonskim jelima započela je prije nešto više od godinu dana na zagrebačkoj Martinovki, na adresi Koranska 1, u prolazu. Ovdje svakodnevno do 15 sati možete pojesti ukusno pripremljeno sezonsko jelo od provjerenih namirnica.

Punkt

Naša ideja je svima pripremiti fino sezonsko jelo na žlicu koristeći isključivo namirnice visoke kvalitete. Svježe sezonsko povrće najčešće je iz organskog uzgoja od kumica s placa  na Trešnjevci, za meso i ribu brinemo da su najviše kvalitete, visokokvalitetne žitarice i mahunarke nabavljamo od domaćih proizvođača – nastojimo birati cjelovite žitarice jer najbolje drže visoku razinu energije tijekom cijelog dana, a sve zajedno bez kemijskih začina i pojačivača okusa, kaže Ivana Trobentar, jedna od osnivačica Punkta.

Što se sve nalazi na proljetnom meniju?

Ovdje ćete na proljetnom jelovniku pronaći imuno dragulje kao što su detoks juha s porilukom i đumbirom, juneće okruglice s prosom, brudet od liganja s palentom, juhe bogate korjenastim povrćem, različita variva od mahunarki, žitarica i povrća.

Sva njihova peciva su beskvasna i pripremljena od ekološkog bijelog pirovog brašna, uz dodatak zobenih pahuljica, kukuruznog brašna, heljde, jogurta, maka i slično.

Punkt

Punkt je ideja mame koja je htjela najzdravije za svoju obitelj! Zato pravac Koranska 1! Mjesečni menu možete pratiti na Facebook stranici, Instagram profilu ili web stranici.

 

Koranska ulica 1

097 643 0054

Radno vrijeme: 09-15

Foto: Marko Radoš

Učitati još
Zatvori