Povratak koji smo iščekivali – Pumpkin Spice Latte ponovno je dostupan u McCaféu
Povratak koji smo iščekivali – Pumpkin Spice Latte ponovno je dostupan u McCaféu

Povratak koji smo iščekivali – Pumpkin Spice Latte ponovno je dostupan u McCaféu

Je li već vrijeme za prvi gutljaj jeseni, odnosno za službeni napitak nadolazeće sezone? Ako pitate McDonald’s – itekako! U ponudu su vratili Pumpkin Spice Latte i tako na najljepši mogući način poželjeli dobrodošlicu cozy godišnjem dobu. Bundeve nas ujesen okružuju kamo god se okrenemo, u interijerima, na tanjuru, pa i u šalicama. Zato preporučujemo da isprobate ovu kavu s okusom bundeve, cimeta i klinčića čiji miris asocira na toplinu doma – jedan je od naših favorita za ušuškanu jesen.

Bogat okus

McCafé kave pripremaju se ručno prema recepturi od svježe mljevenog zrna 100% arabica kave. Troslojnom napitku od espressa, mlijeka i mliječne pjene u McCaféu su dodali sloj sirupa s okusom bundeve za raskošni Pumpkin spice Latte Macchiato koji dolazi u dvije veličine – regular i grande. Tu je i Pumpkin spice Café Latte jednako bogatog okusa, savršen za uživanje u nadolazećim jesenskim danima. Kombinaciju espressa, mlijeka, mliječne pjene i sirupa s okusom bundeve naručiti možete u varijanti small, regular ili grande.

Obje se kave mogu dodatno prilagoditi vlastitom ukusu odabirom opcije bez kofeina, s napitkom od zobi, ili oboje – s napitkom od zobi i bez kofeina. Ako volite eksperimentirati s okusima, počastite se ovim jesenskim napitkom.

Dolaskom listopada zasigurno će ga brojni kafići uvrstiti u ponudu, a mi ćemo pratiti gdje ga sve možete kušati i napraviti popis lokacija. Napraviti ga možete i kod kuće (recept donosimo ovdje). Posebno će vam odgovarati kad malo zahladi, a vi se ušuškate pod dekicu i uživate uz omiljenu seriju.

Pumpkin Spice Latte

Foto: Pexels i Instagram (@mcdonaldshrvatska)

Učitati još
Zatvori