Koji prirodni sok se slaže s vašim horoskopom?

Prirodni sokovi horoskop

@deliciouslyella

Krajem devedesetih zdravi sokovi pripremljeni od različitih kombinacija iscijeđenog svježeg voća i povrća postali su trend koji je zaludio svijet. Gotovo dvadeset godina nakon, za razliku od mnogih trendova, prirodni sokovi zadržali su svoju popularnost i pretvorili se u industriju vrijednu nekoliko bilijuna dolara. Danas, u vrijeme kada su zdravi trendovi jedna od nepresušnih i vrlo fotogeničnih tema na društvenim mrežama, dio svakodnevnih razgovora i života mnogih, prirodni sokovi su popularniji no ikad, a neobične kombinacije sastojaka u njima dio su njihove stalne privlačnosti.

krokodilepear

Iako se prirodni sokovi nalaze u ponudi velikog broja kafića i restorana, o veličini ovog trenda najbolje svjedoče mnogi “barovi” diljem svijeta posvećeni i usmjereni upravo na jednostavne napitke različitih boja i okusa, pripremljenih od kombinacije voća, povrća i trendi dodataka poput maca i matcha praha, kurkume i sličnih koje možete sami odabrati. Jedan od njih je i LA Juice bar na koji smo naletjeli u lutanjima beskrajnima Instagramom, a unutar čije smo ponude zamijetili drugačije i zanimljive sokove. Uz prirodne i zdrave sokove, unutar njihove ponude vidljiv je još jedan interes njegovog vlasnika Kieta Pollitta, astrologija. Osim trenutnog raspoloženja i najprivlačnije opcije, u LA Juice baru navest će vas da u odabiru soka u obzir uzmete i svoj horoskopski znak.

Prirodni sokovi horoskop

@madeleine_shaw_

Jednako kao što pojedini horoskopski znak povezuju zajedničke karakteristike, sve one s jednakim horoskopskim predznakom povezuju i slični interesi i odabiri od kojih je jedan i sličan odabir okusa koje volimo. Dok u LA Juice baru nude personalizirane sokove a temelju vaše natalne karte, danas vam donosimo jednostavnu kombinacija za svaki horoskopski znak po Pollittovoj preporuci koju možete rekreirati i isprobati kod kuće. Dok će vatreni znakovi unutar svog prirodnog soka rado umiješati crveno ili egzotično voće i povrće, oni zemljani kojima vlada Venera tražit će kombinaciju koja je privlačna okusom i izgledom, dok će zračni tražiti nešto novo, uzbudljivo i slatko, vodeni će biti u potrazi za najzdravijom mogućom kombinacijom zbog čega neće zazirati od kombinacija koje uključuju povrće. U nastavku vam donosimo zanimljive kombinacije za svaki horoskopski znak.

Prirodni sokovi horoskop

@deliciouslyella

VATRENI ZNAKOVI

OVAN: cikla, mandarina, jabuka i đumbir

LAV: banana, jagode, borovnice, bademovo mlijeko i voda od kokosa

STRIJELAC: krastavac, ananas, limeta i peršin

ZEMLJANI ZNAKOVI

BIK: kakao u prahu, bademovo mlijeko i med

DJEVICA: kelj, špinat, zelena salata i krastavac

JARAC: mrkva, jabuka i celer

Prirodni sokovi horoskop

@fablunch

ZRAČNI ZNAKOVI

BLIZANCI: lubenica i menta

VAGA: jabuka i zeleno povrće

VODENJAK: kruška, grejp, maslačak, zmijina trava i drugo bilje

VODENI ZNAKOVI

RAK: kelj, krastavac, špinat i bademovo mlijeko

ŠKORPION: mrkva i zeleno povrće

RIBE: bademovo mlijeko s kardamomom i esencijom ruže

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

0