Dom Perignon i Deni Srdoč pripremaju gastro event u restoranu Nebo

Dom Perignon i Deni Srdoč pripremaju
gastro event u restoranu Nebo

Dom Pérignon u suradnji sa Denijem Srdočem, najmlađim nositeljem čak dvije Michelinove zvjezdice u Hrvatskoj, priprema jedinstveni gastro event u Nebo Restaurant & Lounge u sklopu Hilton Rijeka Costabella.

Dom Pérignon najavio je suradnju s Denijem Srdočem. Dana 18. veljače s početkom u 18:00 sati, u jedinom riječkom restoranu sa Micheliovom zvjezdicom, održati će se večera uz vinsku pratnju jednih od najekskluzivnijih Champagne Dom Pérignona. Neki od njih su DP Vintage 2012, 2008, 2010 Magnum, Plentitude 2 2003 te Rosé 2008.

Chef Deni Srdoč, poznat po svojim menijima koji spajaju tradicionalne i jedinstvene okuse Hrvatske s fine dining pristupom za ovu prigodu pripremio je meni od 5 slijedova. Tako će, na primjer specijalitete poput kvarnerskih škampi, ličke pastrve, dalmatinskog oslića te slavonske crne svinje, upariti sa svjetski poznatim Champage Dom Pérignona.

Dom Pérignon najavio je 2 privatna zrakoplova s inozemnim gostima te objavio pozivnicu za Hrvatske goste. Za goste koji će prisustvovati večeri, Hilton Rijeka Costabella nudi i ekskluzivnu ponudu smještaja sa početnim cijenama od 163,00 eura za dvije osobe sa uključenim doručkom.

Svoje mjesto možete rezervirati na [email protected] ili broj telefona +385(0)51600119.

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori