Dukat predstavio dva nova saveznika zdravog načina života

S dolaskom proljeća i toplijih dana mnogi počinju intenzivnije trenirati i paze na prehranu kako bi svoje tijelo doveli u zadovoljavajuću formu. Upravo zbog toga, Dukat je za sve pobornike zdravog načina života proširio svoju liniju Fit mliječnih proizvoda bogatih proteinima.

Dukat Fit quark vrsta je svježeg posnog sira bogatog proteinima, a dva noviteta podložena su jagodom, odnosno medom i vanilijom. Za pravo uživanje potrebno je promiješati sadržaj čašice jer se jagoda, odnosno med i vanilija nalaze na dnu. Quark je idealan i hranjiv obrok za sve koji vode brigu o zdravom načinu života, pravilnoj i uravnoteženoj prehrani te redovnoj fizičkoj aktivnosti.

Dukatovi quark sirevi

Iz obitelji Dukat neprestano osluškujeu potrebe potrošača, a u skladu s tim uvode i novitete te unapređuju ponudu. Novi proizvodi linije Dukat Fit odličan su saveznik dobrog treninga, ne sadrže laktozu, a u čašici sadrže 12 grama proteina i samo 0,15 grama mliječne masti. Dolaze u čašicama od 150g i dostupni su na prodajnim mjestima diljem zemlje. Koji je okus vaš favorit?

 

Foto: Dukat

0