Novi kraljevski sladoled – neodoljivi King Temptation

Novi kraljevski sladoled –
neodoljivi King Temptation

U prostoru gourmet bar Basta jučer je predstavljen najnoviji član velike King obitelji – King Temptation. Riječ je o premium sladoledu vrhunske kvalitete čiju zamamnu kombinaciju okusa čine samo najbolji sastojci. Novi King Temptation je krem sladoled profinjenog okusa koji svaki trenutak čini posebnim zahvaljujući ukusnoj kombinaciji bijele kreme i karamele.

Okrunjen spojem bijele kreme s mekanom jezgrom od karamele u sredini, King Temptation sinonim je za neodoljivo i raskošno sladoledno iskustvo. Okupljene na predstavljanju oduševili su i preljev okusa vafla te hrskavi preljev od mliječne čokolade s komadićima lješnjaka.

King temptation: iskušenje kojemu je teško odoljeti

Mia Kovačić, Marijana Batinić i Tatjana Jurić

Kraljevskom tretmanu uz King Temptation prepustile su se i brojne poznate osobe. Među njima su televizijske voditeljice Marijana Batinić i Mia Kovačić, radijska voditeljica Tatjana Jurić, bivša manekenka Tatjana Dragović te pjevač Vlaho Arbulić i pjevačica Indira Levak. No, tu su bili i dizajnerica Matija Vuica, chef Marko Palfi, producent Viktor Drago te blogerice Ella Dvornik i Maša Zibar.

Indira Levak

Marijana Batinić

Vatra

Uz kratku koreografiju, goste je zabavljala plesna skupina Tala, a nakon uživanja u degustiranju profinjenih okusa novog King sladoleda atmosferu su dodatno podigli Ivan Dečak i grupa Vatra.

Marijana Batinić i Antonija Ivanković

Antonija Ivanković, marketing managerica za sladoled istaknula je kako je King već dugo jedan od najomiljenijih sladoleda potrošača pa su ovoga puta htjeli pripremiti nešto zaista posebno. Budući da Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda i upravo su inovacije ono što prepoznaju i brojni potrošači, King Temptation nova je priča. Osim što pruža, kako mu i ime kaže, zamamnu kombinaciju okusa, ovo je već treći King po redu kojeg odlikuje mekana jezgra koja daje novi doživljaj prilikom konzumacije. Ponosni su na novi King i sigurni da će oduševiti svakoga tko ga proba.

Tatjana Jurić i Mia Kovačić

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić

King već više od 20 godina biraju ljubitelji vrhunskih užitaka i hedonisti u vječnoj potrazi za novim, savršenim okusima. Iako se okusi tijekom godina mijenjaju, ono što je svim King sladoledima zajedničko može se okarakterizirati u svega par riječi – kraljevski sladoled božanstvenog okusa sa sastojcima premium kvalitete. Ne zove se King uzalud – kralj užitka!

Matija Vuica

Nika Fleiss

Ella Dvornik

Larisa Lipovac

Ines Preindl

Vatra

Marko Palfi

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori