Izgleda da je Veliki Gatsby bio u pravu: Pretjerivanje u bilo čemu osim u ispijanju pjenušca loša je ideja
Izgleda da je Veliki Gatsby bio u pravu: Pretjerivanje u bilo čemu osim u ispijanju pjenušca loša je ideja

Izgleda da je Veliki Gatsby bio u pravu: Pretjerivanje u bilo čemu osim u ispijanju pjenušca loša je ideja

Zaista nema potrebe čekati novogodišnju noć jer u premium pjenušavom vinu možemo uživati češće nego što smo navikli

Jeste li od onih koji pjenušac smatraju nezaobilaznim suputnikom zabava bogatih i slavnih? Pićem samo za specijalne prigode u kojem se uživa tek u novogodišnjoj noći ili drugim tradicionalnim slavljeničkim momentima? Ili ste među onima koji su prihvatili nov i uzbudljiv trend uživanja u pjenušavom vinu tijekom najobičnijeg lijenog subotnjeg popodneva ili trenutcima kada shvatite da vaš nedjeljni obiteljski ručak ili brunch lako možete začiniti sada već opće prihvaćenom dozom glamura?

Naime, najnovija istraživanja pokazuju da je sve češće uživanje u pjenušcu u uzlaznoj putanji diljem svijeta – mnogi su mu prepustili mjesto koje je donedavno bilo rezervirano isključivo za čašu vina ili koktel. Ne samo to, boca pjenušavog vina više se ne čuva za proslavu dugo iščekivanog promaknuća, okrugle godišnjice braka ili diplome, već se otvara na najobičniju srijedu uvečer jer – zašto ne?

Pjenušac La Belle Grand

Zlatom okićen pjenušac domaće proizvodnje

I zaista, kada u obzir uzmemo turbulentna vremena oko nas, sa svojim neprestanim novim iznenađenjima, pjenušcem bismo bez iznimke mogli nazdraviti svakom pa i najmanjem uspjehu. Za razliku od brojnih drugih popularnih alkoholnih pića, pjenušavo vino ne traži znanje o uparivanju hrane jer će se poput kameleona okusom i stavom savršeno sljubiti s gotovo svakim jelom – od sushija i ukusnih kanapea sve do kremastih slastica i omiljenih snackova. Osim toga, možda i ono najvažnije, vrhunski pjenušac uistinu ne mora biti skup, a pravi primjer za to imamo upravo na hrvatskom tržištu.

U slučaju da vam je promaknulo, potpuno nov, ali već zlatom okićen pjenušac La Belle Grand prava je zvijezda među domaćim i inozemnim sommelierima. Osvojenom zlatnom medaljom na međunarodnom natjecanju ‘Mundus Vini 2022 Spring tasting’ samozatajna se tvrtka Vina Belje nije previše hvalila! Pustili su da nas njihov debitantski pjenušac polako osvoji svojim blagim okusom, čistim voćno cvjetnim aromama i, na veliko iznenađenje, iznimno pristupačnom cijenom.

Pjenušac La Belle Grand

Jedinstven, grandiozan i pohvala vrijedan

Pjenušac La Belle Grand nastao je nakon izvanredne berbe odabranih sorti specifičnih za područje Podunavlja uz sinergiju tradicije, tehnologije i ekologije u proizvodnji. S velikom pažnjom i promišljanjem odabrani su samo najbolji grozdovi crnog i bijelog pinota, chardonnaya i graševine koji su potom pretvoreni u prirodno pjenušavo vino visoke kvalitete i brut stila, onakvim kakvim se rijetko tko u našoj regiji može pohvaliti.

Njegov kompleksni miris i okus te oku iznimno privlačno perlanje mnogobrojnih sitnih mjehurića rijetke će ostaviti ravnodušnima, dok će svakodnevnim, uobičajenim trenucima donijeti novu draž i ljepotu te ih instantno učiniti grandioznima.

Ovaj pjenušac pomno odabranog imena, inspiriranog francuskim majstorstvom uživanja u ljepoti svakog pojedinog trenutka – ‘La vie est belle’ – dostojan je baš svih životnih momenata kao i onih pobjedničko – slavljeničkih.

Pjenušac La Belle Grand

Vječna inspiracija za užitak bez dvojbe

Nakon što smo ga probali, puno nam je jasnija Audrey Hepburn u filmu ‘Doručak kod Tiffanyja’ koja je bocu pjenušca otvorila prije doručka samo zato što je dan željela učiniti posebnim. Ili primjerice Veliki Gatsby koji je tvrdio da je pretjerivanje u bilo čemu osim u ispijanju pjenušca loša ideja.

Zaista nema potrebe čekati Staru Godinu kako biste otvorili bocu pjenušca koju ste kupili samo za tu prigodu, već je otvorite odmah. Proslavite svaki dan i životni trenutak te se prepustite osjećaju užitka koji će vas ispuniti elanom i željom za novom avanturom.

Vrhunski pjenušac La Belle Grand pronađite u svim bolje opskrbljenim trgovinama, a sve novosti i zanimljive informacije brenda pratite putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Pjenušac La Belle Grand

Foto: PR

Učitati još
Zatvori