Idući vikend uživamo na omiljenom međunarodnom festivalu rosé vina

9. Pink Day festival posvećen rosé vinima (zajedno sa svojim „festivalom u festivalu“ posvećenim ekstra djevičanskom maslinovom ulju ) GREEN IN PINK  by Romerquelle /službena voda festivala – ove se godine po prvi puta održava tijekom čak dva dana:  u subotu 21. i nedjelju 22. svibnja 2022. PINK DAY je sada na novoj lokaciji, a s veseljem javljamo da će to biti u prekrasnoj Laubi – kući za ljude i umjetnost.

Najavljen 9. PINK DAY festival

Uz izlagače rosé vina i maslinovih ulja, novost će biti – Pink Mixology – gdje će partneri moći izložiti, a publika kušati ružičaste ginove, tonic watere i koktele! Veselimo se i After Partyju u suradnji s Laubom, koji će se odvijati na otvorenom – ispred Laube, nakon završetka izlagačkog dijela prvog dana festivala, u subotu od 19 sati.

PINK DAY partneri će i na ovom izdanju Festivala svoje izlagačke stolove ukrasiti i urediti jer tako ulaze u konkurenciju za najljepši stol! Već tradicionalno, PINK DAY nagrađuje najkreativnije uređene stolove  vrijednim nagradama – ovoga puta  Foreo, SMEG i Nikel.  

Kao i do sada PINK DAY slavi mirna ružičasta vina i pjenušce; ekstra djevičanska maslinova ulja  i roza koktele; proljeće, nadu u bolje dane, svijet bez rata i Covida; cvijeće, ženstvenost, ljepotu. Zapravo je to dvodnevni pokušaj pogleda kroz ružičaste naočale. Naravno, uz kušanja, tu su i edukativni sadržaji i zabava. Zanimljiv je program radionica rosé vina, kao i maslinovih ulja i Pink Mixology.

Sigurni smo da će ponovno okupiti veliki broj posjetitelja odjevenih u ružičasto ili ukrašenih ružičastim, željnih druženja – osobito nakon svega što nas je u posljednje vrijeme zadesilo. 

Raspored radionica

U subotu 21. svibnja od 13 do 14 sati održat će se Masterclass VAPT rosé vina“ powered by Premium Visa, od 15 do 16 sati održat će se radionica Maslinovo ulje: „Autohtone sorte Istre“, a od 17 do 18 sati održat će se Miksologija: „Pink Mixology“ powered by Double Dutch.

U nedjelju 22. svibnja od 11 do 12 sati sprema se radionica „Rosé od autohtone sorte svrdlovina“ powered by Ministarstvo poljoprivrede.

PINK DAY  možete pratiti na webu, kao i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Foto: PR

0