Pronašli smo najbolju pincu koju ove godine želimo na uskrsnom stolu

Pronašli smo najbolju pincu koju ove
godine želimo na uskrsnom stolu

Čim smo zakoračili u proljeće, police trgovina preplavila je omiljena uskrsna slastica – pinca! Ovaj sočan, aromatičan kolač obožavamo jesti za doručak, kao desert ili za večeru, samog ili uz šalicu kave.. sve opcije su jednako primamljive. Pinca je tradicionalna slastica, odnosno slatki kruh bez kojeg je uskrsno jutro nezamislivo, ali ipak ju samo oni najvrjedniji izrađuju sami. Ukoliko se ove godine odlučite iskušati u pečenju vlastite pince, recept možete pronaći ovdje. Ako ste pak u potrazi za najfinijom gotovom pincom, za vas imamo super vijest – pronašli smo ju!

Uskrsna pinca

Pelješka gelateria i pastry shop Croccantino već nas godinama osvaja svojim sladoledima, kolačima, panettoneom, a veliko iznenađenje su nam i njihove domaće sirnice. Ručno su rađene, aromatizirane koricom domaćeg limuna, naranče i rakijom od ruže. Rade ih s maslacem, bez aditiva i konzervansa. Mekane su, prozračne i jednostavno prefine!

U Croccantinovoj manufakturi na Pelješcu se već tradicionalno prije Uskrsa ne staje, pince se mijese i pakiraju jedna za drugom. Prije nekoliko dana počeli su ih prodavati diljem Hrvatske, a u prodaji ostaju do Uskrsa.

Dostupne su u @peljeskizet na zagrebačkom Dolcu, u svim @veronikadelikatese prodavaonicama u Zagrebu i Rijeci, a idućeg tjedna stižu i u Delikatese u Split. U Dubrovniku ih možete nabaviti u marketu Prima, DB Kantun i @oaza.dubrovnik, dok ih u Orebiću svako jutro imate, tek pečene – još tople i nezapakirane u Croccantinu i Pekarama Antunović!

Učitati još
Zatvori