Oduševile su nas ove piknik košare pune delicija s domaćih seoskih gospodarstava

Oduševile su nas ove piknik košare pune delicija s domaćih seoskih gospodarstava

Otkako smo otkrile Facebook stranicu po imenu Piknika, zaljubile smo u kompletni koncept kojeg nam ovaj brend donosi.

Naime, Piknika se bavi promocijom piknika i prodajom piknik košara partnera čiji proizvodi omogućuju upoznavanje s neotkrivenim krajevima Hrvatske.

Kupnjom ovih piknik košara podupirete lokalne poduzetnike i poljoprivredne proizvođače te brinete o okolišu, budući da se u cijelom projektu koristi 99% biorazgradiva ambalaža kako bi naš piknik bio u skladu s prirodom.

Košare u kojima piknik dolazi su iz Međimurjepleta, tekstil za navlake i stolnjake iz Tekstilprometa, biorazgradiva ambalaža iz Premiuma, a biorazgradive vrećice su iz tvrtke Consultare.

U košarama možete kušati probrana jela pripremljena od zdravih namirnica iz lokalne proizvodnje, kao i domaće sokove i vrhunska vina poznatih hrvatskih vinara. U webshopu možete birati između 5 seoskih turizama koje u ovim piknik košarama nude svoje delicije, a to su redom Zlatni klas Otrovanec, Na malenom brijegu, Rakić, Međimurski dvori i Kezele.

Ljeto je pravo vrijeme za piknik. Svoje piknik košare možete naručiti u web shopu na www.piknika.hr. Priprema, pozor, piknik!

Foto: Igor Nobilo/Piknika

Učitati još
Zatvori