Imamo originalnu ideju ako skoro morate organizirati djevojačku, rođendan ili prosidbu
Imamo originalnu ideju ako skoro morate organizirati djevojačku, rođendan ili prosidbu

Imamo originalnu ideju ako skoro morate organizirati djevojačku, rođendan ili prosidbu

Pravo vrijeme za piknik je kad nije ni prevruće ni prehladno. Kad s najdražim ljudima, u intimnoj atmosferi želite podijeliti najljepše trenutke. Kad se želite stopiti s prirodom. Ipak, piknik uopće nije jednostavno organizirati ako želite da svaki detalj bude na svom mjestu, u skladu s vašom estetikom, da vam je udobno, da je dovoljno hrane i pića… Pogotovo ako važna slavlja i obljetnice želite proslaviti na otvorenom – za to će vam biti potreban profesionalac. Pronašli smo ženu koja snove pretvara u stvarnost, kreira magične piknike i tako stvara nezaboravna iskustva.

Posvećenost detaljima

Otkad je u lipnju ove godine odlučila krenuti u poduzetničke vode, Antonella Miletić Benc iz Samobora, stvara najsretnije piknik priče! Do ideje je došla pripremajući djevojačku večer za svoju najbolju prijateljicu. Kada je vidjela kakvo je to nezaboravno iskustvo bilo te koliko je zadovoljstva donijelo svima, shvatila je da je takva vrsta kreativnog rada jako ispunjava.

‘Volim vidjeti i osjetiti sreću kod ljudi, to me oduvijek guralo naprijed. Moj projekt @perfectpicnicstory spoj je svega onoga što volim – kreativnosti, dinamičnosti i posvećenosti detaljima. Teški sam perfekcionist’, kaže nam Antonella koja, uz pomoć supruga i njegove ‘tehničke podrške’, organizira piknike diljem Hrvatske.

Piknik
Piknik

Personalizirano iskustvo

Djevojačka večer, baby shower, rođendan, casual piknik, prewedding photosession i manje vjenčanje – uz njenu organizaciju, sve dobiva posebnu, šarmantnu dimenziju. Piknike je moguće napraviti na privatnim imanjima, dvorištima s livadom, vikendicama… Lokaciju klijenti biraju sami ili im Antonella u tome pomaže. Kompletan inventar i oprema su njeni, a za hranu i piće ima suradnju s određenim objektima. Primjerice, surađuje s Etno farmom Mirnovec u Samoboru. U ovu zabavu na otvorenom uključena je postava i skupljanje rekvizita, dekoracije, cvijeće te po potrebi personalizirani detalji. U ponudi je i projekcijsko platno za gledanje filmova. Svaki piknik je prilagođen potrebama klijenata.

Piknik
Piknik

Osim zabava na otvorenom, sjajna ideja je i prosidba na pikniku! Romantičari se odlučuju i na tu opciju. Odabir prave lokacije ovdje je ključan, kako biste bili zaštićeni od znatiželjnih pogleda i uživali u intimnom trenutku. “Kad sam u potrazi za lokacijom, obavezno moram osjetiti ‘ono nešto’ i tada nastane vizija piknika, moram se povezati s prostorom”, kaže nam Antonella. A i vi sami možete predložiti mjesto za piknik, primjerice tamo gdje se prvi put poljubili.

Piknik
Piknik
Piknik
Učitati još
Zatvori