Kada ne možete u svoj omiljeni kafić, dovedite ga kod kuće

Kada ne možete u svoj omiljeni
kafić, dovedite ga kod kuće

Posljednjih nekoliko tjedana život nam se potpuno preokrenuo. Naši domovi postali su mjesta na kojima radimo i opuštamo se nakon posla i ostalih obaveza, a mnoge svakodnevne navike i obrasce ponašanja preselili smo u online svijet.

Iako će se život kakav smo donedavno poznavali polako početi vraćati u normalu, bit će to neka nova normala s kojom ćemo također morati naučiti živjeti. Jedna od mnogih stvari koja nam je na početku ove krize teško pala je nemogućnost odlaska u svoj omiljeni kafić u kojem bismo prije posla ispijali prvu jutarnju kavu, a nakon posla s prijateljicama pretresle sva dnevna događanja. Kafići su se preselili u naše kuhinje u kojima sami pripremamo kavu, a vrijeme provedeno kod kuće iskoristili smo za razvijanje i stvaranje nekih novih rituala ispijanja kave, kako bismo u vlastitom domu stvorili atmosferu kafića koji nam nedostaju.

Philips LatteGo – naš kućni barista

Sada imamo i puno više vremena za istraživanje novih aroma i okusa, ali i aparata za kavu uz koje možemo iz dana u dan stvoriti ljepši dom i u tome potpuno uživati. Jedan od njih je potpuno automatski aparat za kavu Philips LatteGo uz koji kod kuće možemo uživati u vrhunskoj kavi baš kao da smo u kafiću. Kao da imamo svog vlastitog kućnog baristu! On je sve što nam treba da bismo uvijek napravili savršenu šalicu kave. Pritiskom na jedan gumb dobit ćemo kavu kremaste teksture, savršenog okusa i zavodljivog mirisa, s pjenicom koja se topi u ustima. Uz pomoć Philips LatteGo aparata možemo jednostavno napraviti do šest ukusnih napitaka od kave od svježih zrna koja se melju 100% keramičkim mlincem.

U ovaj aparat možete unijeti željene postavke po vašem ukusu, ali i ukusu ukućana s kojima svako jutro pijete kavu i svaki put dobiti napitak koji vam najviše odgovara. Savršen cappuccino, espresso, americano ili latte macchiato sada pripremamo doma, uz aparat modernog i profinjenog izgleda koji je jednostavan za upotrebu i čišćenje.

Kad uzmemo šalicu kave u ruke, nakratko sve staje. Osjet topline i aromatičan miris označavaju predah od užurbanosti koja diktira svakodnevicu. Ritual ispijanja omiljenog toplog napitka pomaže nam stvoriti još ljepši i topliji dom, a osim s ukućanima, volimo ga dijeliti i s prijateljima. Trenutna situacija dovela je do preispitivanja načina na koji pijemo kavu pa se taj ritual iz kafića preselio u naše domove i virtualni svijet. Zato, pozovite za vikend svoje prijateljice na jednu virtualnu kavu i uz šalicu omiljenog napitka prisjetite se zajedničkih trenutaka.

Aparat za kavu Philip LatteGo, uz koji ćete kod kuće uživati u vrhunskoj kavi kao iz kafića, možete kupiti ovdje.

Foto: Philips

Učitati još
Zatvori