Novi petodnevni detoks program koji su već isprobale poznate Hrvatice

Brend Jedem doma ovih dana ima hit proizvod – petodnevni detoks program, osmišljen u suradnji s nutricionisticom Almom Bunić. Teško ste posljednjih tjedana na društvenim mrežama mogli mimoići objave brojnih zadovoljnih korisnika Jedem doma, koji svoje dane provode na tom detoksu i nerijetko detaljno opisuju svoja iskustva.

Podsjetimo, Jedem doma prva su hrvatska premium polugotova jela sa širokim asortimanom proizvoda od visokokvalitetnih namirnica, koja je potrebno tek ispeći ili zagrijati. Detoks program Jedem doma temelji se na petodnevnom planu prehrane, a paket sadrži po tri već pripremljena obroka za svih pet dana detoksa, s uputama.

Kako izgleda petodnevni detoks program?

Program je osmislila dipl. ing prehrambene tehnologije Alma Bunić, koja ima dugogodišnje iskustvo u nutricionizmu, fitoterapiji, biorezonanci i kvantnoj medicini. Budući da izvedbu potpisuje Jedem doma, jamstvo je to da su jela ne samo zdrava nego i ukusna. Svaki obrok je obilježem brojem dana i satom u kojem se uzima. Ideja je da bez puno razmišljanja uzmete svoj paketić za taj dan i taj sat. Dokazano je da je na taj način mogućnost odustajanja od režima svedena na minimum.

Jela su na biljnoj bazi, sa smanjenim udjelom ugljikohidrata i glutena, bez laktoze i dodanih šećera. Program uključuje intervalni post, pri čemu se obroci konzumiraju između 10 i 18 sati, dok se u ostalo vrijeme posti. Za doručak su uglavnom razni smoothiji, za ručak juhe i variva, a za večere maštovite salate i jela od povrća. Sva su jela pakirana u praktična pakiranja koja možete jesti kod kuće, ali i ponijeti na posao, u park, na plažu. 

Iskustva zadovoljnih korisnica

Puno puta sam razmišljala o tome da se podvrgnem detoksu, ali nikako da se organiziram. Kad sam vidjela da Jedem doma ima odličnu ideju, odmah sam se zainteresirala. Sve je unaprijed pripremljeno, označeno brojevima, opisano… Samo sam trebala otvoriti pakete i jesti. Nije mi bilo teško, hrane je čak i previše! Čovjek se osjeća bolje kada jede zdravije i to je super, kaže pjevačica, voditeljica i PR stručnjakinja Jana Fabijanić.

Tv urednica i politologinja Lana Pavić pobornica je zdravog režima života pa joj podvrgavanje raznim kurama nije novost, ali smatra uspjehom što je ovaj put na detoks Jedem doma nagovorila i supruga Marka Kožula. Njezina kolegica iz bivših manekenskih dana Ana Krpan i inače jednom godišnje prakticira detoks, ali ovaj put on je za nju bio organizacijski jednostavniji jer su svi obroci već pripremljeni i označeni.

Kako bi potaknule svoje kreativne procese, detoks Jedem doma prakticirale su i dizajnerice Mirela Hison Bartolić, zaslužna za maštovit nakit od kože Mirela’s by Mirela te Andrea Cmrečki iz fashion brenda za djevojčice Davida’s.

Glumica Mirna Medaković Stepinac za sebe kaže da ne voli kuhati, ali da voli jesti raznovrsno i zdravo. Upravo zbog toga mi se cijeli koncept Jedem doma sviđa i pratim ga od početka. Na njihovom petodnevnom detoksu ne osjećam glad, a jedem uravnoteženo. Budući da trenutačno puno radim i nisam kod kuće, ovi su obroci idealni za nošenje na posao, kaže Mirna.

Petodnevni detoks program Jedem doma se može započeti bilo koji dan u tjednu i traje sljedećih pet dana. Svoj paket sa šarenim teglicama možete naručiti na jedemdoma.hr.

Foto: Studio 7, Jedem doma

0