Majka Chrissy Teigen izdala je svoju prvu kuharicu

Majka Chrissy Teigen izdala je
svoju prvu kuharicu

Ako pratite Chrissy Teigen, onda sigurno znate da je riječ o svestranoj ženi koja je svoju karijeru modela nastavila u televizijskom i gastro svijetu. Autorica je dvije kuharice koja rado na Instagramu dijeli svoje recepte, a možda ste primijetili da i njezina mama Vilailuck ‘Pepper’ Teigen također dijeli tu strast prema kuhanju.

Pepper tako već ima kulinarsku video seriju ‘Pepper’s Corner’ na Chrissynoj web stranici Cravings, a njeni tajlandski recepti sada su dostupni u obliku kuharice koju je upravo objavila.

Kuharica tajlandskih recepata s potpisom Pepper Teigen

Knjiga ‘The Pepper Thai Cookbook: Recipes from Everyone’s Favorite Thai Mom’ donosi ukupno 80 tajlandskih i thai fusion recepata koje Pepper priprema kod kuće za svoju obitelj. Osim klasičnih tajlandskih recepata na kojima je odrasla u svojoj rodnoj zemlji, Pepper otkriva i kako je neke svoje obiteljske recepte prilagodila ‘zapadnjačkim’ sastojcima, što može biti vrlo korisno za sve one koji žele rekreirati njena jela, a nemaju nužno pristup svim sastojcima.

U knjizi dijeli i priče o svom životu, poput one da je kao mala svako jutro prije škole na ulici prodavala palačinke od kokosa te da je, nakon što se preselila u Ameriku, sa suprugom imala bar u kojem je pripremala tajlandsku hranu.

Kuharicu Pepper Teigen moguće je naručiti putem Amazona.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori