Donosimo sve o novoj pizzeriji Pépé Pizza Place – pizze su savršene, režete ih škarama, a probajte i deserte
Donosimo sve o novoj pizzeriji Pépé Pizza Place – pizze su savršene, režete ih škarama, a probajte i deserte

Donosimo sve o novoj pizzeriji Pépé Pizza Place – pizze su savršene, režete ih škarama, a probajte i deserte

Nema ništa slađe od posjeta novo otvorenim mjestima u gradu – pogotovo ako znamo da nas tamo čekaju omiljeni specijaliteti. Kao velike ljubitelje talijanske kuhinje, obradovala nas je vijest o otvorenju novog Pépé Pizza Place. Centar Osijeka ovih je dana dobio novu it lokaciju. Vrhunske pizze s ponajboljim talijanskim namirnicama, talijanska predjela, salate i lazanje te neizostavne slastice poput tiramisua, panna cotte i affogata smjestile su se u moderno uređen prostor iza kojeg stoji Hotel Osijek.

U novom Pépé Pizza Place uživali smo u raznim pizzama, koktelima i slasticama, a što se sve nudi i što je nas najviše očaralo donosimo u nastavku!

Pépé Pizza Place, Osijek

Na meniju se nalazi 13 pažljivo osmišljenih pizza, a u prvim danima već se istaknula Pépé Pizza, signature pizza sa salsom od rajčice, mozzarellom di bufala, goveđom salamom bresaolom, rikulom, listićima grana padano sira te maslinovim uljem i origanom. Sve pizze nose talijanska imena, a i svi sastojci za njih dolaze upravo iz Italije.

Među najzanimljivijima po nama se ističu Pistacchio & Mortadella s pistacijama, pestom od pistacija i mortadellom s pistacijama, Tartuffo & Prosciutto s kremom od tartufate, Mamma mia s kulenom, kobasicom, sušenom slaninom, ljubičstim lukom, feferonima i gljivama, te Gustosa bianca, pizza s ricottom, provolom, gorgonzolom picante, sušenom slaninom, žutim cherry rajčicama i tostiranim lješnjacima.

Pizza Pepe
Pépé Pizza Place

Vrhunski sastojci i kombinacije okusa nisu jedini razlog zbog koje ćemo se brzo vratiti – jedna zabavna atrakcije je i rezanje vlastite pizze škarama. Naime, gosti uz pribor za jelo dobivaju i škare te sami režu pizzu na način na koji žele. Naravno, ako im treba pomoć, tu su konobari koju također mogu izrezati pizzu.

Pépé Pizza Place
Pépé Pizza Place
Pépé Pizza Place

Osim pizza na meniju se nalaze i klasična talijanska predjela poput domaće focaccie, burrate, zapečene mozzarelle u salsi od rajčice i plata sireva/sireva i suhomesnatih proizvoda s maslinama, orašastim plodovima i focacciom. U ponudi su i svježe salate, panini s mortadellom ili pršutom i vrhunskim sirevima, lazanje, burgeri i krumpirići sa sirom te naravno, slastice.

Od talijanskih specijaliteta na meniju se nalaze i klasični talijanski tiramisu, panna cotta, budino al cioccolato i affogato, sve redom slastice kojima je nemoguće odoljeti. Uz hranu, Pépé Pizza Place se ističe i velikom ponudom koktela.

Pépé Pizza Place
Pépé Pizza Place
Pépé Pizza Place
Pépé Pizza Place

Ambijent i uređenje pizzerije

Cijeli je prostor moderan i drugačiji, a istovremeno je to prostor u kojem se gosti osjećaju ugodno, opušteno i lijepo. Svjetlost dobiva zahvaljujući velikim staklenim stijenama, a dodatnu toplinu lampicama i šarmantnim lusterima te toplim bojama i zanimljivim dizajnom.  Svojim idejama i kreativnošću arhitektice iz Beograda pomogle su učiniti ovaj prostor idealnim za opušteno uživanje u mirisima i okusima Italije u dobrom društvu.
Pépé Pizza Place

Nova gastro oaza nalazi se na adresi Šamačka 4 u Osijeku, a radno vrijeme je od utorka do nedjelje od 12 do 23 sata. Više informacija možete potražiti na njihovoj web stranici ili nazvati na broj 031 230 030.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori