Ovog proljeća uživajte u jelima nekih od najboljih hrvatskih restorana po super cijeni
Ovog proljeća uživajte u jelima nekih od najboljih hrvatskih restorana po super cijeni

Ovog proljeća uživajte u jelima nekih od najboljih hrvatskih restorana po super cijeni

Passion week with Mastercard naziv je posebnog projekta kreiranog od strane udruge restorana JRE-Hrvatska & Mastercard. Za vrijeme trajanja aktivacije u svim restoranima udruge JRE-Hrvatska, za samo 45 eura po osobi možete uživati u 3 slijeda kreacije chefa kuhinje. Posebnost ove aktivacije je jedinstvena cijena u svih 15 restorana udruge JRE-HR gdje svaki chef kreira poseban menu od 3 slijeda.

Potrebno je pratiti aktivacije u kojim restoranima se održava te za vrijeme njih napraviti rezervaciju direktno preko restorana u kojem traje Passion week with Mastercard. Dovoljno je imati rezervaciju i sa sobom ponijeti Mastercard karticu. Za sve goste pripremili su i poklon iznenađenja.

Konoba Boba
Konoba Boba
Konoba Boba
Konoba Boba

Nagradna igra udruge JRE-HR

Novost od ove godine je i ta da možete sudjelovati u nagradnoj igri udruge JRE-HR, tako da prilikom posjete restorana udruge, zatražite Vaš primjerak vodiča za 2023. godinu. Obilazeći restorane skupljate potpise i pečate restorana, a kada ih skupite 8, u jednoj kalendarskoj godini osvajate gastronomsko iskustvo za dvoje.

Prilikom skupljenih 8 pečata/posjeta restorana, možete birati jedan od 15 restorana udruge u kojem osvajate degustacijski menu i vinsku pratnju za dvije osobe potpuno besplatno.

Pelegrini
Pelegrini
Pelegrini
Pelegrini

Posebna pogodnost korisnika Mastercard® kartica

Korisnici Mastercard® kartica imaju posebnu pogodnost koja im omogućuje brži dolazak do nagradnog menija u odabranom JRE restoranu u Hrvatskoj. Registracijom svoje Mastercard kartice na Mastercardovoj iskustvenoj platformi Priceless.com, imate priliku besplatno preuzeti digitalne sadržaje – virtualne obilaske JRE restorana u Hrvatskoj koji sadržavaju i video recepte renomiranih chefova.

Svaki preuzeti video sadržaj vrijedi kao jedan pečat. Kako biste osvojili nagradno gastro iskustvo u odabranom JRE restoranu, svih osam pečata potrebno je prikupiti do 31.12.2023. godine. Ponuda se odnosi samo na hrvatske JRE restorane iz vodiča JRE-HR 2023.

Nakon što prikupite osam pečata iz osam različitih hrvatskih JRE restorana (posjećujući restorane fizički ili kombinirajući fizičke posjete restoranima s preuzimanjem digitalnih sadržaja) fotografiju stranice s pečatima pošaljite na j.baljkas@jre.eu, zajedno sa svojim podacima, radi dogovora oko iskorištavanja nagradnog gastro iskustva.

Lešić Dimitri
Lešić Dimitri
Lešić Dimitri
Lešić Dimitri

U kojim restoranima i kada se održava posebna aktivacija Passion week with Mastercard saznajte u nastavku!

KONOBA BOBA

24.4. – 30.4.

KONOBA PELEGRINI

1.5. – 14.5.

LEŠIĆ DIMITRI

1.5. – 14.5.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori