Jedan od najpopularnijih fast food restorana nedavno je otvoren u strogom centru grada

Jedan od najpopularnijih fast food restorana nedavno je otvoren u strogom centru grada

Kada se prije nekoliko godina otvorio u Maksimirskoj, fast food Pani u kratkom je roku postao hit. Posebno popularan među tinejdžerima i studentima, Pani je brzo osvojio goste meksičkom hranom po pristupačnim cijenama, ali i ponudom raznih limunada svih zamislivih boja i okusa.

Fast food Pani u Tkalčićevoj ulici

Iako nije daleko od centra grada, sigurno se svatko od nas barem jednom zapitao kako bi bilo dobro da jedan Pani postoji i u strogom centru, za sve one trenutke kad poželimo s nogu pojesti ukusni meksički street food. To se nedavno napokon i dogodilo jer je Pani ovog ljeta otvorio svoju drugu ekspozituru, na adresi Tkalčićeva 59.

Quesadille, salate, pileća krilca, ali i Queso burger te raznovrsni finger food poput empanada, jalapeno poppersa, spring rolica i mozzarella sticksa odnedavno tako možete pojesti i na lokaciji u samom srcu grada. Tu su, naravno, i nezaobilazne limunade, ali i gazirana osvježavajuća pića te nekoliko piva.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A post shared by PANI (@panizagreb)

Pani u Tkalčićevoj je otvoren od ponedjeljka do subote, od 10 do 23 sata, dok nedjeljom ne radi. U svim ovim jelima možete uživati i kod kuće jer je narudžbe moguće ostvariti putem, Wolta, Glova i Bolt Fooda.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori