Magnum. Za željne užitka.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je magnum-sladoledi-2.jpg

Već više od 25 godina Magnum izrađuje nevjerojatno kremasti sladoled s prepoznatljivom, hrskavom čokoladom. U proizvodnji sladoleda koristi kvalitetne sastojke kao što su kakao iz održivih izvora, kalifornijski bademi i vanilija s Madagaskara.

Jedinstveno Magnum iskustvo od sada je dostupno i u čaši, pakiranju savršenom za konzumaciju kod kuće.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je magnum-sladoledi-3.jpg

Znate li onaj trenutak kojem se veselite cijeli dan? Trenutak, kada ostavite sve drugo, usredotočite se na sebe i uživanje. Spremni ste …

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je magnum-sladoledi-4.jpg

OTKRIJTE sladoledni užitak skriven u hrskavoj Magnum čokoladi, STISNITE pakiranje i RAZLOMITE čokoladu koja obavija slastan i kremast sladoled. UŽIVAJTE u jedinstvenom Magnum iskustvu sa svakom žlicom.

Za optimalno iskustvo izvadite iz zamrzivača Magnum sladoled u čaši 10 min prije konzumacije. Nakon 10 min stisnite pakiranje s obje strane i poslušajte prepoznatljiv zvuk lomljenja Magnum čokolade. Još samo jedan korak… razlomite žlicom debeli čokoladni pokrov!

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je All_Pints_1x1-1080x1080.jpg

U širokom asortimanu Magnum sladoleda u čaši, svaki okus osmišljen je s najvećom pažnjom kako bi vam pružio jedinstven doživljaj Magnum čokolade i sladoleda.

Razlomite i otkrijte različite okuse prepune užitka.

Distributer: Stanić d.o.o.

Foto: PR

0