Osvojite limitirani Schweppes Premium Box i nazdravite ljetu

Osvojite limitirani Schweppes Premium
Box i nazdravite ljetu

Uz sunce i more, savršeni ljetni odmor nezamisliv je bez osvježavajućeg pića za kojeg su ovog ljeta zaduženi zanimljivi Schweppes okusi – Slimline Tonic Water i Pink Grapefruit.

Dva Schweppes okusa stvorena za ljeto

Schweppes Slimline Tonic Water donosi poznati osvježavajući, intenzivni, reski okus kinina, ali bez šećera i uz samo 2 kalorije na 100ml što ga zaista čini užitkom bez kompromisa. Savršeno odgovara u svakoj prilici – za samostalno uživanje ili kao dodatak omiljenom koktelu, a posebno će oduševiti u gin tonic kombinacijama.

Schweppes Pink Grapefruit spaja profinjeni okus ružičastog grejpa, prirodnog antioksidansa podrijetlom iz egzotičnog Barbadosa, i omiljene arome mente u idealno osvježenje za ljetne mjesece

Osvojite Schweppes Premium Box

Osim osvježavajućeg pića, bilo ono samostalno servirano ili dio nekog uzbudljivog koktela, za savršen provod potrebno je i dobro društvo. Ove godine, povodom Međunarodnog dana prijateljstva kojeg obilježavamo 30. srpnja, Schweppes je pokrenuo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti jedinstveni Schweppes Premium Box te uživati u njegovim proizvodima s vašim najdražima.

Uz dva ljetna okusa u Schweppes Premium Boxu nalazi se limitirano izdanje kutijice začina za gin kojeg je oslikala naša poznata splitska ilustratorica Tisja Kljaković Braić, jedinstveno izdanje Schweppes staklene čaše, dvije zlatne slamke te metalne kockice leda u baršunastoj vrećici.

Ima li išta bolje od uživanje u čaši dobrog gina uz Schweppes tonic i to u društvu najbližih prijatelja? Čestitajte im njihov dan i pozovite na sudjelovanje u jednostavnoj nagradnoj igri o kojoj sve informacije možete pronaći ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori