Omiljena zagrebačka slastičarnica ima nove slastice inspirirane mirisima bakine kuhinje

Omiljena zagrebačka slastičarnica ima nove slastice inspirirane mirisima bakine kuhinje

Kada pomislimo na slastice, odmah pomislimo na Amélie. Šarmantna slastičarnica u centru Zagreba postala je sinonim za domaće, prirodne i ekstra ukusne kolače, torte i sladolede, a sada je novim poslovnim pothvatom odlučila svoje proizvode ponuditi još većem broju ljudi. Tako je nastao brend OMAMA, inspiriran mirisima domaće bakine kuhinje, koji nudi tradicionalne recepte u novom ruhu koji prati trendove.

U pitanju su tradicionalne slastice poput Splitske torte, Međimurske gibanice ili zagorskih štrukli, ali i autorske torte primjerice od pistacija, malina ili čokolade. Osim slastica, u ponudi je i slasni quiche Lorraine.

Amélie kvaliteta

Amélie je zagrebačka slastičarnica s dugom tradicijom koja se svojom kvalitetom, ustrajnošću i inovativnošću sigurno smjestila na sam vrh zagrebačke gastronomije, pogotovo kada govorimo o slasticama.

Sada su otišli korak dalje i pokušat će nam približiti okuse tradicije čak i u trenucima kada nismo u mogućnosti ili blizini uživati u njihovim vrhunskim okusima.

Novi brend OMAMA inspiriran mirisima bakine kuhinje, nudi domaće kolače i štrukle jednostavnih receptura, ali vrhunske kvalitete, koje će nas instantno lansirati u djetinjstvo.

Tradicionalni recepti u novom ruhu

“Željeli smo stare bakine recepte prenijeti u novo, modernije okruženje, a sve s ciljem kako bi evocirali uspomene na najljepše trenutke u djetinjstvu. OMAMA proizvodi skuplji su od prosjeka jer su premium, ručno rađeni i pripremljeni po svim standardima kao i ostatak kolača u Amélie slastičarnici, ali sigurni smo da će njihova kvaliteta biti prepoznata”, izjavila je Žakline Troskot, vlasnica brenda Amélie.

Proizvode je potrebno samo odmrznuti ili zapeći, a oni će okusom i kvalitetom ostati kao “domaći”.

Dizajn samih kutija radila je zagrebačka agencija Señor koja je osmislila i razvila brend Omama (germanizam za riječ baka). Kolači upakirani pod brendom “Omama” na tržištu su potiho već od proljeća u trgovačkom lancu Metro, a stigli su i u Konzumove prodavaonice.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori