Odlična vijest za kućne filmoljupce, Pauza dostavlja CineStar kokice na vrata

Odlična vijest za kućne filmoljupce, Pauza
dostavlja CineStar kokice na vrata

Što vam prvo padne na um kada čujete movie night ili film? Većini su prva asocijacija upravo kokice. Simbioza filma i kokica seže još na kraj 19. stoljeća kada je Charles Cretors izumio prvi komercijalni stroj za izradu kokica, dok se kokice u kinima regularno prodaju od 1912. godine. Omiljene slane grickalice i nutritivno su odličan izbor. Nutricionisti kažu kako su prirodno bogate vlaknima, sadrže malo kalorija stoga ih možemo konzumirati bez grižnje savjesti, a osjećaj zadovoljstva hrskavosti kokica nezamjenjiv je!

Kokice 2GO

Ako ste tip koji idealnu subotnju večer zamišlja uz dobar film i grickalice, sjednite i zavalite se! Servis za dostavu hrane Pauza osim omiljene hrane iz restorana, sada dostavlja novi snack – Kokice 2GO! I to baš one iz CineStar kina koje toliko brzo pojedemo da ni ne dočekamo početak filma! Pauza u suradnji sa CineStar Cinemas Hrvatska donosi kokice izravno u vaš dom na području Zagreba i Splita potpuno besplatno. Sve što trebate je unijeti adresu, odabrati kokice iz CineStar menija, način plaćanja i one će u vaše ruke biti dostavljene u prosječnih 30 minuta. Kokice se pakiraju u trenutku zaprimanja narudžbe stoga dolaze potpuno svježe kako bi ugodile vašim okusnim pupoljcima!

Kokice 2GO možete naručiti u dva okusa – slane i s okusom karamele, kako bi zadovoljili i sladokusce. Možete uz to odabrati i čokoladicu ili piće, da ugođaj bude potpun. I da slučajno nešto ne zafali ?

Prati novosti na webu te Facebook i Instagram stranicama Pauze jer te uskoro čekaju nova iznenađenja. Za sada, uživaj doma u odličnom filmskom programu na CineStar TV kanalima uz CineStar kokice i neka kućni filmski maraton započne!

Foto: Pexels, CineStar

Učitati još
Zatvori