Obilježite Valentinovo slatkim srcima iz vaše omiljene slastičarnice

Obilježite Valentinovo slatkim srcima iz
vaše omiljene slastičarnice

Foto: Jan Iveta

Zagrebačka slastičarnica M&M pripremila je nekoliko slatkih iznenađenja za zaljubljene. Ako i ne osjećate leptiriće u trbuhu, Valentinovo je pravi dan da iskažete ljubav nekome koga nosite u svom srcu. Pošaljite prstohvat lijepih osjećaja u obliku srcolike slastice iz M&M kreativnog laboratorija.

Foto: Jan Iveta

Slatka lica ljubavi u slastičarnici M&M

Za prave Čokoljupce predlažemo Velika čokoladna srca napravljena od crne ili bijele čokolade, punjena macaronsima, Ferrero i Raffaello kuglicama. No, da biste došli do slatkiša tortu je potrebno pretvoriti u komadiće – zato vam šaljemo i mali drveni čekić. Čuvajte prste i podijelite ljubav s cijelom obitelji.

Je li vam poznata ekipa “Bi al’ ne smiju? Za njih su spremne monoporcije malenih srčeka, idealne za baciti selfie i zagristi u male zalogajčiće. Mogu odabrati okus čokolade, vanilije ili jagode, a srčeka su prelivena glazurom poput stakla, u crvenoj i ružičastoj boji, zapakirana u slatkim kutijicama.

Odabir Hedonista u duši, koji vole uživati u okusima i atraktivnim slasticama, bit će srcolike torte (6 porcija) od čokolade, jagode i vanilije, omotane staklenom glazurom i zapakirane kao iznenađenje.

Svratite do slastičarnice M&M ili odaberite svoju porciju slatke ljubavi od 10. do 15. veljače na web shopu, Woltu ili Boltu.

Foto: Slastičarnica M&M

Foto: PR

Učitati još
Zatvori