Nutella Pocket – poslastica koju svi sada rade jer su je vidjeli na Tik-Toku

Nutella Pocket – poslastica koju svi sada rade jer su je vidjeli na Tik-Toku

Inspiracije za više ili manje kreativna jela i deserte ovih dana zbilja ne nedostaje, jer u izolaciji su se rodili brojni food trendovi koji se u valovima šire svijetom. Dalgona kava, pancake cereal, McDonaldsova pita od jabuka u kućnoj radinosti…, samo su neki od recepata kojima smo se zabavljali posljednjih tjedana, a nizu se pridružio i ‘desert’ zvan Nutella Pocket, koji svi sada rade jer su ga vidjeli na Tik-Toku.

Nutella je i dalje hit namaz

Oduševljenje koje izazivaju razne varijacije na temu korištenja Nutelle u jelima i desertima i dalje ne jenjava, a maštovitih kombinacija sve je više i više.

No, Nutella Pocket čak i nije toliko maštovita poslastica, koliko je zapravo jednostavna i brza za napraviti. Sve što će vam trebati za nju je tost kruh (ili čak onaj fini mekani tramezzini kruh), naravno Nutella, i toster!

Kako napraviti Nutella pocket?

@charliebremner6

tiktok made me do it👩🏽‍🦯bit of a fail xx #nutellapockets #fyp

♬ Yummy – Justin Bieber

Postupak ide ovako!

Za jedan Nutella pocket uzmite dvije šnite tost kruha, odrežite im rubove kako bi vam ostala samo ona mekana sredina, na sredinu tosta namažite Nutellu, slijepite dvije šnite zajedno, vilicom utisnite rubove kako bi se stvorio efekt jastučića (a šnite tosta još bolje povezale) i zatim svoju kreaciju stavite peći u toster. Izvana će kruh biti onako fino hrskav, a iznutra vas očekuje topla i kremasta Nutella.

Foto i video: Instagram i Tik-Tok

Učitati još
Zatvori