Mali Dolac je plac u malom – simpatična trgovina domaćih i eko proizvoda

Mali Dolac je plac u malom – simpatična
trgovina domaćih i eko proizvoda

U samom centru Zagreba, točnije u staroj Vlaškoj, vrata je otvorila jedna vrlo simpatična trgovina. Riječ je o Malom Dolcu. Kao što i samo ime kaže, radi se o trgovini domaćih i eko proizvoda ili jednostavnije rečeno, plac u malom.

Novo mjesto u samom centru grada

Mali Dolac nudi raznoliku ponudu voća i povrća, namaza, pekmeza, tjestenina i brašna, mliječnih proizvoda i još mnogo toga. Zbog užurbanog načina života i brojnih obaveza, mnogi od nas često ne stignu otići na tržnicu nabaviti svježe i provjereno kvalitetne namirnice. No, u Malom Dolcu sve to možemo pronaći tijekom cijelog dana. 

Ako ste pomislili da sve to možete pronaći i u trgovačkim lancima, prevarili ste se. Proizvodi koji se nalaze na policama Malog Dolca uistinu su ekološki proizvedeni od pažljivo biranih namirnica. Na deklaracijama i etiketama nećete pronaći razne oznake, nazive sastojaka i pojačivače okusa kojima ne znate značenje, već isključivo prirodne sastojke. Raznolikost ponude, ugodan ambijent, simpatično osoblje i lokacija samo su neki od razloga zašto vrijedi posjetiti Mali Dolac. 

Mali Dolac, kao i svaka druga takva trgovina, imaju za cilj i misiju prenositi ljudima informaciju o zdravom proizvodu te mlađe generacije, koje nisu navikle kao one starije odlaziti na tržnicu, povezati i naviknuti kupovati dobar proizvod u sklopu moderne tržnice. 

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori