Noviteti iz destilerije Aura za nezaboravne ljetne večeri
Noviteti iz destilerije Aura za nezaboravne ljetne večeri

Noviteti iz destilerije Aura za
nezaboravne ljetne večeri

Ljetni mjeseci idealna su kulisa za stvaranje novih uspomena, nezaboravnih trenutaka, novih poznanstava, a oni koju su već uzavreli ljetni asfalt zamjenili nekom destinacijom na našoj predivnoj obali, zasigurno su se već susreli sa novitetima iz Istarske Destilerije Aura. Dašak ovoljetnog osvježenja krije se u njihovim novim likerima –  Limoncellu, Orancellu i Aperitivu Ora d’Oro.

Limoncello i Orancello spravljeni su od ekoloških naranči i limuna. Ova dva osvježavajuća likera nastala su višemjesečnom maceracijom korice naranče i limuna u alkoholnom destilatu. Poslužuju se kao digestivi rashlađeni na temepraturi između 6 i 10  ͦC. U kombinaciji s pjenušavim vinom i mineralnom vodom, Orancello i Limoncello spritz postaju faktor za nezaboravne ljetne večeri! 

Aura Aperitivo Ora d’Oro – prvi hrvatski aperitivo

Aura će vas ovog ljeta natjerati na neke nove dimenzije užitaka. Zasigurno ćete potpunu relaksaciju i kratki bijeg od ubrzanog gradskog života poželjetu negdje na moru. Predlažemo da se ugnjezdite na neku od jadranskih stijena, na nekoj od morskih destinacija od kojih zastaje dah. Jer zalasci sunca ovog su ljeta posebna priča, zahvaljujući destileriji Aura.

Očarani posljednjim satom prije zalaska sunca poznatim kao „golden hour“ i sa željom da smiraj dana učine još posebnijim, proizveli su prvi hrvatski aperitiv. Svojom zlatno-narančastom bojom prema recepturi za posluživanje, Ora d’Oro savršeno se stapa s nebom u vrijeme zalaska sunca, otuda i naziv Ora d’Oro – zlatni sat.

Spravljen od žitnog destilata, kore naranče, mrkve i 12 vrsta samoniklog bilja i začina, osvojit će vas na prvi pogled i rashladiti uzavrele večeri. Ora d’Oro se poslužuje kao spritz miješajući se sa pjenušcem i mineralnom i pije se u vrijeme zalaska sunca da taj smiraj kraja dana postane potpuno novo iskustvo. Uz dozu romatike i potpuni užitak, neka vaši zlatni trenuci ovog ljeta postanu još posebniji. 

Ora d’Oro Spritz

Receptura za posluživanje:

  • 50 ml Ora d’Oro
  • 75 ml pjenušavo vino
  • 75 ml mineralna voda

Foto: Alessia Stelko

Učitati još
Zatvori