Zagreb dobiva novu pizzeriju i bar s cool interijerom

Zagreb dobiva novu pizzeriju i bar
s cool interijerom

Po svemu sudeći, 2019. godina će u Zagrebu biti u znaku novih cool pizzerija. Nakon što se krajem prosinca u ulici kneza Mislava 1 otvorio bistro i bar A posto u kojem uz razna druga talijanska jela možete isprobati i vrhunsku pizzu, Zagreb dobiva još jedno ‘it’ mjesto za odlazak na pizzu, ali i druženja uz koktele i pomno izabrana vina. Njegovo ime je Franko’s Pizza & Bar, a vrlo brzo trebao bi se otvoriti u Branimirovoj ulici.

Franko’s Pizza & Bar

Franko’s Pizza & Bar pripada kategoriji pizzauranta, restorana specijaliziranih za pizze i koktele, a kako bi sve bilo na nivou, uz samog vlasnika i investitora koji je osobno pohađao prestižnu školu za izradu pizza u Firenci, tu su i vanjski suradnici i konzultanti Marin Vanjak iz poznate zagrebačke pizzerije O’Hara i talentirani hrvatski barmen Darko Uremović, koji su cijeloj priči pridonijeli svojim savjetima i ekspertizom u vlastitom područjima djelovanja.

Po prvim 3D projekcijama prostora koje nam je Franko’s Pizza & Bar ljubazno ustupio, jasno je kako ćete ovdje uz pomno kreirana jela i pića također moći uživati u profinjenom interijeru (ali i eksterijeru, jer Franko’s Pizza & Bar ima i terasu), kojeg potpisuje arhitektica Ivana Vrban. Uskoro vam donosimo još više detalja…

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori