Novo mjesto u gradu koje spaja divan ambijent, finu talijansku hranu i koktele

Zagreb je ovog tjedna dobio još jedno novo mjesto za uživanje. U hrani, piću, ali i atmosferi koju nudi izdvojen iz najužurbanijih i nagužvanih gradskih pravaca. Bistro i bar A posto i dalje je u strogom centru grada, u Ulici kneza Mislava 1, nasuprot hotela Sheraton te sada oživljava prostor koji je jedno vrijeme zjapio prazan, čekajući nove goste.

Tutto a posto?

Posjetitelji obližnjeg Branimir centra, gosti hotela i hostela u blizini te svi koji traže trenutak mira uz vrhunsku uslugu, ovdje će pronaći kutak za sebe. Divno uređen prostor vodi vas od žile kucavice bistroa i bara – šanka te krušne peći, prema skrovitijim prostorijama u kojima u intimi možete isprobati sve što se nalazi na meniju.

Koncept ponude jela baziran je na talijanskoj kuhinji, pristupačnoj, jednostavnoj i ukusnoj – iskusni pizzaiolo pred vama mijesi pizze kojih u ponudi ima taman toliko da odabir ne bude pretežak, koristeći vrhunske sastojke. Na meniju su i tjestenine, nekoliko mesnih i ribljih jela, salate te neizostavan desert.

Talijanska kuhinja i kokteli s potpisom kuće

No u A postu možete i doručkovati ili otići na brunch – fine bruschette, eggs Benedict, pastrami sendvič, samo su dio izbora, a sve ćete zaokružiti pićem po izboru. Ovisno o dobu dana, počevši od klasika koji se ispijaju prije ručka kao što su Bellini ili Mimosa, čaše vina uz ručak, pa sve do poslijepodnevnog i večernjeg odabira koji uključuje ponudu signature i klasičnih koktela.

Koktel po želji pred vama će na šanku pripremiti vrhunski koktel majstor tako da u nijednom trenu komunikacija između školovanog osoblja ne prestaje. Oni su tamo da se osjećate najugodnije moguće, bez obzira jeste li na poslovnom sastanku, piću s prijateljima, spoju ili samo kradete sat vremena u danu za svoj mir.

U A postu dobit ćete cijelo iskustvo – od divnog ambijenta u kojem se ističu detalji od tvida, sivo-crno-plava paleta boja, tepisi koje ćete odmah htjeti fotkati, pa sve do vrhunske ponude. Ovaj bistro/bar već vas čeka – pronađite ga u Ulici kneza Mislava 1, na Facebooku ili na Instagramu.

Ponuda signature koktela

Eggs Benedict

Pastrami sendvič

Bruschette s lososom

Pizza Rustica

Signature koktel You Are

Signature koktel Little Italy

Signature koktel Candy Treasure

Foto: Marija Laća

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori