Novi i još veći Nespresso Boutique otvoren je u Arena Centru
Novi i još veći Nespresso Boutique otvoren je u Arena Centru

Novi i još veći Nespresso Boutique
otvoren je u Arena Centru

Ako ste ovih dana prolazili Arena Centrom, zasigurno ste primijetili da je Nespresso Boutique u najpoznatijem zagrebačkom shopping centru prešao u veći prostor u prizemlju. Boutique je danas svečano otvoren, a obilježio ga je mini koncert iznenađenja Luke Nižetića koji već godinama uživa u premium okusima Nespresso kava.

Inovativni dizajn novog Boutiquea priča priču o održivosti, slijedeći filozofiju brenda koji poštuje načela kružne ekonomije. Interijer je u potpunosti inspiriran kavom, a uz dobro poznati Life Recycling Corner, u kojem kupci mogu na recikliranje ostaviti iskorištene kapsule Nespresso kave, novi prostor krije i novost u uređenju interijera.

Interijer inspiriran kavom

Dinamični ekran koji ilustrira prozor u održive plantaže kave prisutan je u više od deset zemalja diljem svijeta, a od sada je po prvi puta prisutan i u Hrvatskoj. Pomoću animacija koje do detalja simuliraju izlazak i zalazak sunca nad plantažama kave, brend je kupcima predočio prirodno podrijetlo okusa u kojima svakodnevno uživaju. Nespresso AAA Sustainable Quality Program više od 18 godina promiče održivu proizvodnju kave i poboljšava živote farmera na plantažama diljem svijeta, a ovo je samo još jedan detalj kojim brend kupcima nastoji približiti proces proizvodnje kave i njezino podrijetlo – prirodu koju je potrebno zaštititi.

Kao i ranije, u Nespresso Boutiqueu u Arena Centru imate priliku isprobati pažljivo pripremljene Nespresso kave, a uz stručne savjete coffee specijalista naučit ćete odakle ona dolazi, kako se priprema te odabrati okus koji najbolje odgovara vašim preferencijama. Jednu od receptura iz nove, limitirane Festive linije pripremio je i Luka Nižetić.

Nova zamamna Festive linija

Evo kako i vi možete pripremiti Roasted Hazelnut Latte Macchiato.

Ulijte 100 ml mlijeka u Nespresso Aeroccino uređaj. Zatvorite poklopac i pripremite mlijeko za Latte Macchiato. Ulijte 10 ml agavinog sirupa u čašu. Dodajte umućenu mliječnu pjenu i pripremite kapsulu Infiniment Gourmand kao Espresso (40 ml). Po vrhu pospite sjeckane pečene lješnjake. Uživajte!

Novi Nespresso Boutique u središnjem dijelu prizemlja Arena Centra otvoren je svakoga dana od 9 do 21 sat, a u njemu možete pronaći sve što vam treba za savršeni Nespresso napitak – od aparata za pripremu kave, Aeroccino uređaja koji će vaše mlijeko pretvoriti u pjenu, do čak 34 vrste kave koje su prisutne u stalnom Nespresso asortimanu. Trenutno su u ponudi prisutne i tri sezonske kave iz Festive linije, kao i šest Nespresso Limited Edition kava.

Foto: Suzana Arslani

Učitati još
Zatvori