Nova suradnja dva svjetska brenda Gault & Millau i Kotányi

Nova suradnja dva svjetska brenda Gault
& Millau i Kotányi

Lidija Drobac, Vjeko Bašić, Ingrid Badurina, Danielsson i članovi tima

U Kotányi Gourmet klubu u Zagrebu, najavljena je suradnja tvrtke Kotányi i svjetskog vodiča Gault & Millau Croatia. Tom prilikom chef Vjeko Bašić, dobitnik trofeja Chef godine Gault & Millau Croatia 2018., pripremio je meni od četiri slijeda: confit od palamide s ukiseljenom ljutikom, gnudi od paške skute s muškatnim oraščićem i kaduljom, trlju sa šalšom od pomidora i aromatiziranom palentom te osso buco i rižoto milanese.

Chef Vjeko Bašić

Nova linija začina – Kotányi Selection

Tvrtka Kotányi, lansirala je i novu liniju začina Kotányi Selection, koja predstavlja ekskluzivni izbor najfinijih mirodija, a rezultat je dugogodišnje strastvene potrage za najboljim začinima.

Najava suradnje dva svjetska brenda Gault & Millau i Kotányi, održala se uz podršku mladog tima Visoke škole Aspire s kojim je tvrtka Kotányi započela suradnju. Kotányi će kabinete studenata Aspire opremati sa začinima, a studenti će sudjelovati na svim profesionalnim radionicama kako bi se specijalizirali i podigli svoje znanje ne veću razinu.

Ovaj događaj ujedno je i najava gala eventa, koji će se održati u ožujku, u hotelu Esplanade Zagreb, a na kojem će biti predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault & Millau Croatia te će se dodijeliti kulinarski Oscari za 2019. godinu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori