Slastičarnica N’oublie Pâtisserie je novo mjesto za najfinije slatke zalogaje u gradu
Slastičarnica N’oublie Pâtisserie je novo mjesto za najfinije slatke zalogaje u gradu

Slastičarnica N’oublie Pâtisserie je novo mjesto za najfinije slatke zalogaje u gradu

N’oublie Pâtisserie, mnogima omiljena web adresa za najfinije kolače, torte i druge slastice, otvorila je vrata svoje prve slastičarnice. Smještena u Središću, u prostoru koji odiše šarmom pariških slastičarnica, N’oublie Pâtisserie je novo mjesto na koje ćete željeti potegnuti čak i ako se nalazite na drugom kraju grada.

Nova adresa u gradu za uživanje u vrhunskim slasticama

Artisan slastice N’oublie pripremaju se od najkvalitetnijih sastojaka i nude omiljene okuse, bogate arome i estetiku majstora slastičara. Dosad smo ih naručivali na željenu adresu, a sada u njima možemo uživati i u predivno uređenom prostoru na adresi Brune Bušića 16.

Interijerom slastičarnice dominira kombinacija pastelnih i tirkiznih boja u koju se divno uklopio drveni namještaj i svi ostali detalji. Ugodan prostor i opuštena atmosfera su kao stvoreni za uživanje u najfinijim slatkim, ali i slanim zalogajima koje ćete pronaći u vitrini slastičarnice.

Pistacio torta, snickers i babuška kolači, frangipane od malina, cheesecake i cookiesi samo su dio slatke ponude.

Slani zalogaji, kava, čajevi, cijeđeni sokovi

Ako, pak, više volite slane zalogaje, oduševit će vas bezglutenski sendviči s lososom, vege kroasani, klipići sa sirom i šunkom, a tu su i tri vrste quicheva. Sirovi kolač od borovnice i sirova torta od avokada i limete oduševit će vegane, ali i sve ostale koji vole sirove slastice.

U divan prostor slastičarnice možete svratiti i na kavu, čajeve iz ekološke proizvodnje te svježe cijeđene sokove od voća i povrća.

Slastičarnica N’oublie Pâtisserie otvorena je svaki dan od 8 do 21 sat. Kolače, torte i sve ostale delicije s njihovim potpisom možete i dalje naručivati na željenu adresu putem web shopa, a sada ih možete preuzeti i u slastičarnici.

Foto: Mario Poje

Učitati još
Zatvori