U srcu Zagreba je otvoren Nespresso boutique, novo mjesto za uživanje u kavi iz cijelog svijeta

U srcu Zagreba je otvoren Nespresso boutique, novo mjesto za uživanje u kavi iz cijelog svijeta

Nakon gotovo 80 zemalja diljem svijeta u kojima je prisutan kroz više od 700 boutique prodavaonica, 30 različitih mješavina kava i 100.000 punktova za recikliranje, poznati i obožavani švicarski brand premium kave u kapsulama, Nespresso, otvorio je svoja vrata Zagrepčanima u samom centru grada, u Ilici 19.

U Nespresso boutiqueu imate priliku isprobati pažljivo pripremljene premium kave uz stručne savjete coffee specijalista koji će vam ispričati priču o podrijetlu kave, pokazati kako se ona priprema i pomoći vam da izaberete okus za sebe.

Posjet Nespresso boutiqueu je izlet za sva osjetila

Posjet novom Nespresso boutiqueu izlet je za sva osjetila. Inovativni dizajn priča priču o održivosti, slijedeći filozofiju branda koja poštuje načela kružne ekonomije. Pažljivo osmišljeni komadi namještaja, osvjetljenje, ugodna glazba i posebna atmosfera čine da doživite nesvakidašnje iskustvo, a ovaj boutique posebnim čini i unikatan greenwall koji osvježava centralni dio prostora. Izrađen od živog bilja, ovaj zeleni zid ima poseban sistem održavanja i zalijevanja biljaka, a toliko je lijep da nećete htjeti propustiti priliku da zabilježite posjet Nespresso boutiqueu fotografirajući se ispred njega.

Poseban kutak čini i Life recycling corner u kojem možete ostaviti iskorištene kapsule kave koje će Nespresso reciklirati. Ovisno o tome koliko ste kapsula ubacili, na ekranu će se prikazati informacije o doprinosu koji ste time dali očuvanju okoliša i što će se recikliranjem odloženih kapsula izraditi.

“Nadamo se da će ovaj prostor zaživjeti kao mjesto inspiracije i susreta s prirodom uz uživanje u najboljoj kavi koja se u dalekim krajevima svijeta uzgaja poštujući tradicionalne metode. Uz vrhunsku kavu koja je u srži našeg poslovanja, Nespresso u centar poslovanja stavlja i održivost, razvijamo se u korak s prirodom”, izjavila je povodom otvorenja Bojana Guteša, regionalna direktorica marketinga za brand Nespresso.

Otputujte okusima uz kave iz nove Nespresso linije

Zaputite se u novi Nespresso boutique i otputujte okusima do dalekog Buenos Airesa ili egzotičnog Cape Towna uz kave iz nove linije Nespresso World Explorations koja oslikava tradicionalne trenutke uživanja u kavi iz cijelog svijeta. Poput bečke tradicije ispijanja kave u kafićima, gdje kava postaje dio posebnog rituala i u njoj se uživa od jutra do večeri ili pauze za kavu Merienda u Argentini, koja se prakticira kasno popodne, pored slatkih i slanih grickalica.

Ove kave donose senzacije, okuse i arome nekih od gradova kojima se najviše divimo, pričajući priče. Baš kao što pričaju i inspiriraju i ostale Nespresso kave koje su dostupne u 30 različitih mješavina).

Osim u Ilici 19, Nespresso potražite i u zagrebačkom Arena centru, a kapsule za kavu i aparate za kavu možete naručiti i online.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori