Ovo su svi nepušački kafići u Zagrebu

Ovo su svi nepušački kafići u Zagrebu

Cogito 08

Cogito

Iako se uz kavu ili čak čaj najčešće veže i cigareta, velika većina uživatelja u ovim toplim, comfort napicima ipak ne voli kušati svoje piće u oblaku dima cigarete. To čak sve više vrijedi i za pušače. Svoju kavu ili čaj od sada još lakše možete popiti u Zagrebu u šarmantnim prostorima i divnoj, smirujućoj atmosferi, a bez imalo dima cigarete.

Non-smoking bars u Zagrebu

Naime, na google mapsu osvanuo je non-smoking bars popis gdje se nalaze sva mjesta u kojima je zabranjeno pušenje – bilo da se radilo o kafićima u kojima je potpuno zabranjeno pušenje ili o onima koji imaju ograđeni prostor za nepušače. Cijeli popis možete naći ovdje.

Cogito 14

Cogito

Ako niste sigurni koje od navedenih mjesta s popisa biste posjetili predlažemo Dežman mini bar i Velvet u jednom od najljepših ulica i prolaza u Zagrebu – Dežman prolazu, sve lokacije Cogito kafića su nepušačke tako da ćete u njihovim artisan kavama u potpunosti uživati, bez ometanja osjeta okusa i mirisa, a na lokacijama Kave Tave maksimalno ćete bez dima uživati u kavama i njihovim posebno spravljenim čajevima… A van centra tu je i posve novi coffee shop Karibu Kaaawa koji se smjestio na Trešnjevci i poslužuje samo specialty kavu. Za više lokacija, svakako posjetite popis.

Karibu Kaaawa

Karibu Kaaawa

dezman-mini-10

Dežman mini bar

Foto: Sanja Jagatić Photography

Učitati još
Zatvori