Slastičarnica Neka jedu kolače uskoro se otvara na novoj lokaciji
Slastičarnica Neka jedu kolače uskoro se otvara na novoj lokaciji

Slastičarnica Neka jedu kolače uskoro
se otvara na novoj lokaciji

Prije dvije i pol godine, pastry chefica Ivana Čuljak je u sklopu A Most Unusual Gardena otvorila vrata svoje Neka jedu kolače proizvodnje, koja je u kratkom roku postala jedna od omiljenih adresa za najfinije kolače u Zagrebu. No, svemu dođe kraj pa tako i Ivaninom boravku na ovoj lokaciji.

Naime, kako je sama najavila na Instagramu, iz male proizvodnje na Horvaćanskoj cesti seli u veći prostor na novoj lokaciji.

Dogodilo se to da nam je postalo usko, malo, zbog nedostatka prostora stalno smo nešto preslagivale i slagale. Ukratko dogodio se rast i to je najljepše što se moglo dogoditi, napisala je Ivana na društvenim mrežama.

Nova adresa slastičarnice Neka jedu kolače

Nama je početkom ožujka otkrila da novu slastičarnicu planira otvoriti u svibnju, u blizini Kvaternikovog trga. Ovih dana, Ivana je potvrdila kako ćemo u njezinim kolačima moći uživati na adresi Kamaufova 22, preko puta Petrove bolnice. Posljednje pripreme su u tijeku…

No, za sve one koji su navikli uživati u poznatim Neka jedu kolače choux slasticama, eklerima, tartovima i ostalim finim desetima u A Most Unusual Gardenu, imamo dobru vijest – kolači neće izostati iz njihove vitrine.

S nestrpljenjem iščekujemo otvorenje nove Neka jedu kolače slastičarnice, a o svim detaljima ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori