Najukusnije kolače ovoga Uskrsa naručit ćemo iz N’oublie Pâtisserie slastica

Najukusnije kolače ovoga Uskrsa naručit ćemo iz N’oublie Pâtisserie slastica

Ovih dana zaokupljeni smo Uskrsom i pripremi delicija koje će krasiti naše stolove na obiteljskim druženjima. Slastice ćemo prepustiti najboljima i naručiti ih od brenda N’oublie Pâtisserie. N’oublie Pâtisserie je omiljena web adresa za najfinije kolače, torte i druge slatke delicije. Artisan slastice N’oublie, pripremaju se od najfinijih sastojaka i nude omiljene okuse djetinjstva, bogate arome i estetiku majstora slastičara. Neka vam ovogodišnji blagdani ostanu u slatkom sjećanju.

N’oublie Pâtisserie

Slatki zalogaji N’oublie Pâtisserie dolaze na željenu adresu i donose nezaboravan doživljaj ugodnih trenutaka. Posvetite pažnju ovih blagdana ostalim delicijama, a neka vam slastice dođu s provjerene adrese. Među posebnom ponudom potražite uskrsni slatki box, mini muffine od mrkve i badema, easter cake pops, pincu pa čak i vegansku pincu te brojne druge delicije koje će činiti savršeni slijed svakog uskrsnog menija.

Slastice s okusom legende

Ime N’oublie veže se uz staru otočnu legendu koja govori o ljubavi lijepe mlade Korčulanke i francuskog vojnika, vještog pekara. Legenda kaže kako se u vrijeme Napoleonove okupacije Dalmacije jedan naočiti francuski vojnik porijeklom s Korzike zaljubio u lijepu djevojku s Korčule. Nitko ne pamti iz kojeg je mjesta točno bila njegova draga, ali ono što se pamti je njihova velika ljubav. U vihoru vojničke sudbine mladić je morao otići, ali je svojoj ljubljenoj prije odlaska napravio kolač s porukom “Ne zaboravi me”, na francuskom “N’oublie pas”. Njegova draga nije znala izgovoriti originalni francuski naziv pa je kolač, simbol njihove ljubavi, nazvala lumblija.

Aroma najboljih trenutaka

Lumblija je tako postala korčulanski kolač koji se priprema od aromatičnih otočnih namirnica. Miris i okus mu krase bademi, sok i korica limuna i naranče, grožđice, puno maslinovog ulja i reducirani grožđani mošt. Tradicionalno se peče u Blatu i Veloj Luci na blagdan Svih svetih kao sjećanje na voljene, a u aromama lumblije uživa se i za blagdane.

Tradicija duga 27 godina

Slatki brend N’oublie Pâtisserie novi je blistavi dragulj u kruni hrvatske gastronomije. Upravo obiteljski korijeni osnivača snažno su vezani za otok Korčulu, a cijela legenda je bila inspiracija i kreativnom timu agencije Alert zaslužnom za novi logo i redizajn. Slastice možete naručiti ovdje.

Učitati još
Zatvori