Hrvatska arhitektica stoji iza ovih predivnih torti koje su prava mala umjetnička djela

Hrvatska arhitektica stoji iza ovih predivnih torti koje su prava mala umjetnička djela

Ljetna vjenčanja su nešto najljepše. Kao i rođendani te sve posebne prilike koje se odvijaju u toplim mjesecima. Na Instagramu smo tako u potrazi za slaticama koje će uljepšati sve takve prigode, naišli na profil @slagnakraju. Raskošne torte popularnog mramornog dizajna posipane zlatnom prašinom i divnim dekoracijama nastaju u kuhinji arhitektice Ive Erić. Izgledaju kao prava mala umjetnička djela, čak bi nam bilo i žao zarezati ih, radije bismo ih ostavile na postolju u vitrini i uživale u pogledu na njih. Ima tu i drugih delicija poput muffina i macaronsa. Slatku priču o skulpturalnim tortama i slasticama pročitajte u nastavku.

Šlag na kraju: raskošne skulpturalne torte

Iva Erić po struci je arhitektica pa nije nimalo čudno da su i njezine kulinarske kreacije poprimile arhitektonsku notu. Projektirati dobar kolač i recept nije lak zadatak i za to vam je potreban talenat prije profesionalne diplome. No, ono što je najvažnije jest da u sve što radite, kuhate i pripremate ubacite ključan sastojak: ljubav. Slatka priča krenula se razvijati baš kako to i obično biva. Uspomene iz djetinjstva na ‘motanje’ i sakupljanju ostataka čokolade iz zdjelica za kolače pretvorili su se u strast koja je s godinama samo rasla. Svoj omiljeni okus, dizajn i tip slastice možete naručiti preko direktne poruke na Instagram, Facebooku ili preko e-maila.

 

 

 

 

 

 
 

 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Šlag na kraju (@slagnakraju)

Slastice za posebne prigode koje će na Instagramu dobiti puno lajkova

Torte iz Ivine kuhinje možete pogledati na Instagram profilu upečatljivog imena; Šlag na kraju. Taj izraz najčešće koristimo u kulinarstvu iako se potajno uvukao i u neke životne situacije kada želimo dočarati nešto s lijepim završetkom. Torte simpatične arhitektice definitivno su ono kako se i zovu. Mnogima su već uljepšale stol za poseban dan, obiteljska druženja, rođendane, svadbe… S obzirom na to da smo više manje stalno online, ovakve kreacije neće proći razrezane i podijeljene po tanjurima prije nego li ih ovjekovječi jedna fotka za Instagram. Uopće ne sumnjamo da će prikupiti brojne lajkove, a svi pokupljeni tražit će krišku više.

Foto: Instagram (@slagnakraju)

Učitati još
Zatvori