Najfiniji burgeri putuju Hrvatskom
Najfiniji burgeri putuju Hrvatskom

Najfiniji burgeri putuju Hrvatskom

Svi ljubitelji burgera došli su na svoje. Ove godine imat ćete priliku probati najfinije burgere i na moru.

Naime, zagrebački Burger Festival odlučio je ove godine, nakon šest uspješnih zagrebačkih izdanja, otići po prvi put na more. Luftić i peraje su spremni, a njegova prva destinacija je Pula gdje će pronaći svoj kutak u Titovom parku od 12. do 22.8.

Burger fest

Glazba i hrana izvrsna su kombinacija za ljetna uživanja

Pet kućica s burgerima i jedna sa slasticama ponudit će posjetiteljima ono najbolje iz burgerskog svijeta. Čekaju vas sočne i mirisne mesne delicije, za ekipu, za one najmlađe i za obitelji. No kako uz dobar zalogaj valja utažiti i žeđ, čekaju vas i rashlađena pića kao što su ljetni kokteli i fina vina.

Burger fest
Burger Festival

DJ će odabranim ritmovima rasplesati sve prisutne, a vjerujemo da će vam okusni pupoljci od sreće i zapjevati. Stiže zadarska ekipa Picnic&Fun – pravi morski vukovi, zatim Institut za burgere s gostom Mate Jankovićem, El Toro donosi mirise i okuse južne Amerike, a po prvi put Puljani će moći probati novi burgerski hit kod 4Burgers – smash burgers. Mladi entuzijast Ivan Badžek stiže s odabranim okusima na Chef’s Burger kućicu. Za slatkoljupce tu je Robi Hromalić s ljetnom poslasticom – ledenim sladoledima od kojih je jedan i veganski.

Radno vrijeme im je od 18 do 24 sata.

Burger festival odlazi i na Špancirfest

Burger festival osim mora jako voli i varaždinski Špancirfest. Već šestogodišnjak i jedan od najpopularnijih gastro festivala u Hrvata stiže na najdugovječniji The event u Varaždin. Pronašao je svoj kutak na Kapucinskom trgu gdje vas očekuje od 19. do 28.8. Jedva čeka da se zagriju roštilji i započne mesna rapsodija.

Burger fest
Burger fest

Tako ćete tamo moći isprobati neki od sočnih, slasnih i mirisnih zalogaja. Morske burgerske okuse branit će ekipa iz Zadra Picnic&Fun, a mesne delicije pripremit će i BBQ HOT Yard u svom mirisno mesnom grill laboratoriju. Beg’s Plant Based se premijerno u Hrvatskoj predstavlja s plant based burgerima. Reshetka International, višestruko nagrađivani mobilni brend Nikole Božića opet priprema iznenađenje. The Meat by Nenad Komes će pripremati mini burgere – za one prave sladokusce, koji žele probati više okusa, a svidjet će se i malenima.

Bit će tu za svakoga ponešto, a mesne i glazbene note pobjednički su recept za dobro raspoloženje i hektolitre pozitivnih vibracija. Tekući užici čekaju vas u njihovim barovima – gdje ćete moći utažiti žeđ, ali i zaokružiti ovaj gastro glazbeni doživljaj.

Radno vrijeme će im biti od 17 do 02 h. Sve informacije možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Foto: Sandro Sklepić, Instagram

Učitati još
Zatvori