Najfinija slastičarnica Moritz Eis napokon je otvorena u Splitu

Najfinija slastičarnica Moritz Eis
napokon je otvorena u Splitu

moritz-eis-split-2

Ako ste u posljednjih nekoliko godina posjetili Beograd, Novi Sad ili Crnu Goru teško da niste čuli za slastičarnicu Moritz Eis koja u prekrasno uređenom paketu prostora i atmosfere prodaje prirodne sladolede fantastičnih okusa o kojima se glas pročuo kroz cijelu regiju. I to ne samo kroz regiju jer je vlasnik Moritz Fried sa svojim timom otvorio slastičarnice čak i u Čileu te Rumunjskoj.

Moritz Eis u Splitu

S Moritzom smo razgovarali 2015. godine i već nam je tada najavio da sprema otvaranje Moritz Eisa u Hrvatskoj, no do prvog lokala ipak je trebalo proći još tri godine. Prva lokacija je tako napokon postala poznata – radi se o Splitu, gdje se nova slastičarnica smjestila na adresi Domaldova 1a.

moritz-eis-split-1

Ono po čemu je Moritz Eis postao poznat diljem regije je beskompromisan stav po pitanju kvalitete i okusa sladoleda te uređenja samog interijera. Jedva čekamo u njega zaviriti, a kad to učinimo odmah ćemo prenijeti vijest vama. Do tada, ako ste u Splitu, ne propustite ovu slatku destinaciju, a za sve informacije pratite Moritz Eis službeni Instagram profil.

Foto: Moritz Eis

Učitati još
Zatvori