Najbolje osvježenje čeka vas ovog ljeta u Greenery Procaffeu

Otkako je prije par mjeseci otvoren, u zagrebačkom kafiću Greenery Procaffe traži se mjesto više. Na prvu će vas privući njegovo uređenje, cool ljuljačke koje na ulazu zamjenjuju stolce, zatim kava s porukom koja je osvojila Instagram, a ovog ljeta to će biti prirodni ledeni čajevi i kokteli u kojima možete uživati i na terasi.

Greenery ledeni čajevi

Kad temperature ozbiljno porastu, nema boljeg osjećaja od ispijanja ledenog čaja za osvježenje. Zato su u Greeneryju odlučili ponuditi dvije vrste – Flower Garden i Cranberry Rose.

Cranberry Rose

Flower Garden je voćni čaj od komadića kisele jabuke, kruške, listova kupine, sušene jagode i maline, rozih pupoljaka ruže i kamilice. Ohlađen i poslužen s par grančica mente i narezanom narančom, savršeno je osvježenje u vruće ljetne dane uz šalicu omiljene kave. Cranberry Rose je zeleni čaj sljubljen s ružinim laticama, komadićima sušenih malina i ploškicama sušenih brusnica. Ohlađen i poslužen s narezanom limetom, pupoljcima ruže, sušenim brusnicama i par listova mente, osim što je super osvježenje, jako je i zdrav. Ako ste jako žedni (a vjerojatno ćete biti) možete naručiti čak i litru odabranog ledenog čaja, ili u protivnom uobičajenu dozu od 0,3 l.

Flower Garden

Osvježavajući kokteli

A što je s alkoholnim osvježenjima, pitate se? Greenery je mislio i na to pa je u ponudu dodao par omiljenih vrsta, Mojito, Hugo, Amaretto i Whiskey Sour te svoj Greenery koktel. On se sastoji od gina, tonica, cijeđene limete, mente i pirea od maline ili jagode koji mu daju neodoljivu crvenu boju. S puno leda i ovim koktelima u ruci, najbolje je ispratiti naporni radni dan.

Greenery koktel

Mojito

Hugo

Foto: Marija Laća

0