Na ekskluzivnom partyju isprobajte najnoviji Ledo King sladoled

Na ekskluzivnom partyju isprobajte
najnoviji Ledo King sladoled

Kao što proljeće unosi novosti u naše garderobe po pitanju modnih trendova, u kozmetičke torbice s novim beauty proizvodima, u domove sa svježim cvjetnim aranžmanima, tako će i slatkoljupci među nama biti zadovoljni novitetima u sladolednim škrinjama. Svi znamo da s prvim proljetnim danima kreće sezona sladoleda na otvorenom, što redovito znači da će nas u škrinji dočekati neke nove slatke kreacije.

Ledo tako ni ove sezone nije razočarao te je svoju poznatu King obitelj proširio još jednim sladoledom kojem će biti jako teško odoljeti. Premium sastojci i savršeni slatki užitak zagarantirani su i ovog proljeća!

Basta, Zagreb

Osvojite ulaz na Ledo King party

Povodom toga, posebno događanje odvit će se u utorak, 2. travnja 2019., za sve koji se vole zasladiti King sladoledima. Na lokaciji zagrebačkog restorana Basta, Varšavska 5, Ledo će predstaviti svoj najnoviji sladoled – King Temptation. Uz brojne poznate i gosta iznenađenja ekskluzivno će se imati priliku zabavljati deset Journal.hr čitatelja te istovremeno kušati kakvu je novost Ledo pripremio za proljetnu i ljetnu sezonu pred nama.

Ako želite biti jedan od sretnika te osvojiti ulaz na party, sve što morate napraviti je poslati nam VLASTITU fotografiju (koju ste fotkali sami) svog omiljenog LEDO KING sladoleda te ukratko opisati zašto vam je baš taj sladoled najdraži. Fotografije i kratke opise zajedno s podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) šaljite na adresu [email protected] do 24. ožujka 2019. u ponoć, a 25. ožujka tokom dana ćemo u novom članku objaviti deset najkreativnijih dobitnika koji će dobiti ulaz na party.

Foto: Ledo, Basta

Učitati još
Zatvori