Vratio se najbolji jesenski muffin u gradu!

Vratio se najbolji jesenski muffin u gradu!

Bundeva je jedan od najprepoznatljivijih simbola jeseni, omiljeno sezonsko povrće i neizostavan sastojak u kuhinji poznatih svjetskih kuhara. S razlogom ju nazivamo “kraljicom jeseni” jer je bogata antioksidansima, karotenom, vitaminima i uz to se lako kombinira u svim jelima, od juhe do deserta.

Ovih dana tako uživamo u omiljenim jesenskim receptima s bundevom u glavnoj ulozi, od nezaobilazne juhe od bundeve preko najfinijih kolača do popularnog pumpkin spice lattea. Osim što sve te recepte pripremamo kod kuće, vesele nas i neki klasici koje ovih dana možemo pronaći u omiljenim kafićima, slastičarnicama i pekarama. Jedan od njih je muffin od buče iz Bread Cluba koji se upravo vratio u ponudu!

Muffin od buče – jesenski klasik Bread Cluba

Muffin od buče se u poznatoj zagrebačkoj pekarnici pojavio prošle jeseni i vrlo brzo postao jedan od favorita. Sastojci ovog jesenskog klasika su pire od buče, pečena buča, pralina pasta i crumble od bučinih sjemenki, ‘zapakirani’ u muffin koji će osvojiti svakog ljubitelja ove omiljene jesenske namirnice.

Muffin od buče u ponudi je od jučer, a možete ga pronaći na obje lokacije Bread Cluba, Trakošćanskoj 42 i Vlaškoj 27. Jednom kad ga probate, i vama će postati jedan od jesenskih favorita…

Foto: Bread Club

Učitati još
Zatvori