Upoznajte šarmantne Mošćenice na jedan poseban način

Upoznajte šarmantne Mošćenice na
jedan poseban način

Opatijska rivijera jedno je od omiljenih mjesta za vikend izlete. Predivna priroda, parkovi, arhitektura otmjenih vila, hoteli, šetališta, plaže i vrhunske gastronomske delicije čine Opatijsku rivijeru privlačnom u svako doba godine.

Osim Opatije, na ovom se području kriju brojna pitoreskna mjesta vrijedna posjeta. Lovran, Volosko, Mošćenice i Mošćenička Draga samo su neka od tih mjesta gdje ćete uživati u romantičnim šetnjama, kristalno čistom moru i odličnoj hrani. Naime, u ovim gradovima i gradićima nalazi se i nekoliko JRE restorana, poput Plavog podruma Daniele Kramarić u Voloskom, restorana Navis u Opatiji i konobe Zijavica u Mošćeničkoj Dragi koje smo i same posjetile na proljeće, na našem proputovanju po Kvarneru i Istri.

Hodaj, slušaj, kušaj Mošćenice

A upravo su šarmantne Mošćenice u fokusu ovogodišnjeg JRE Talent & Passion eventa koji se održava u rujnu.

Pod nazivom “Hodaj, slušaj, kušaj Mošćenice”, peti JRE Talent & Passion event je pozivnica na posve poseban doživljaj jer ćete hodajući, slušajući i kušajući Mošćenice doživjeti život koji se manifestira u ovom prostoru prebogate baštine, hranu koja reflektira način života u kojem nije sve dostupno u svakom trenutku u neograničenoj količini te običaje i kulturna dobra združena s ljudima u neraskidiv suživot.

“Na jedan dan, u nedjelju 26.09., pretvoriti ćemo 6 povijesnih lokaliteta u 6 interpretacijskih točaka baštine i umjetnosti te 6 gastronomskih iskustava. Grand finale zakazujemo na plaži u Mošćeničkoj Dragi”, poručuju iz udruge JRE Hrvatska.

Prodaja ulaznica kreće uskoro, a broj gostiju ograničen je na 120 zbog posebnosti koncepta. Stoga, pratite društvene mreže udruge JRE Hrvatska kako biste nabavili svoju ulaznicu na vrijeme.

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori