Jeste li već probali ovaj domaći zdravi namaz à la Nutella?

Jeste li već probali ovaj domaći
zdravi namaz à la Nutella?

Ako ste ikada postavili pitanje zašto sve što je zdravo ne može biti i ukusno, sada imate odgovor na to pitanje. I odgovor glasi da itekako ono što je zdravo može biti ukusno. I više od toga. Kreativna i zanimljiva Mihaela Devescovi neprestano nas iznenađuje predivnim sirovim receptima i dokazuje kako slastice ne moraju biti pune šećera i nezdravih masti kako bismo uživali u njima. Ona uz vješto kombiniranje sastojaka i mnogo ljubavi kreira kolače i torte koje su toliko prozračne, a tako ukusne da je teško pojesti samo jedan komad.

Mitella s lješnjacima

I naravno da ova svestrana kulinarska umjetnica nije stala samo na pripremi kolača. U njezinoj ponudi također možete pronaći zdravu varijantu omiljene Nutelle, a riječ je o neodoljivom namazu Mitella. Predivna krema od lješnjaka bez šećera i umjetnih dodataka vrlo lako može postati vaša omiljena poslastica. Započeti jutro sa žlicom ovog namaza odlična je ideja. A možete je dodati kao kremu u deserte koje volite.

Mitella dolazi u pakiranju od 200 g, a moguće ju je kupiti diljem Hrvatske, u dm-drogerie markt, kao i u brojnim domaćim web shopovima. Odlična je kao poklon prijateljicama koje uživaju u slatkišima, a sada mogu bezbrižno guštati u božanstvenom okusu zdrave i niskokalorične Mitelle koja je također pogodna i za vegane, djecu, odrasle sladokusce i dijabetičare.

 

Foto: Mirela Devescovi

Učitati još
Zatvori