Melting Spot: Hvarski specialty coffee shop koji vam je možda prošao ispod radara
Melting Spot: Hvarski specialty coffee shop koji vam je možda prošao ispod radara

Melting Spot: Hvarski specialty coffee shop koji vam je možda prošao ispod radara

Najljepšim otokom u Europi i jednim od najljepših na svijetu više puta proglašavan je Hvar. Zahvaljujući predivnim plažama, čistom plavom moru, gastronomiji i uzbudljivom noćnom životu privlači posjetitelje diljem svijeta. Naš najsunčaniji otok uistinu je jedinstven. Nudi sve što je potrebno i savršena je destinacija za odmor.

Ako ove sezone planirate odlazak na Hvar na listu mjesta za posjetiti stavite Melting Spot, specialty coffee shop na dvije otočke lokacije.

Preslatki coffee shop svoja vrata otvorio je 2021., a mnogima je možda prošao ispod radara. Nalazi se u Starom Gradu, jednoj od najpopularnijih turističkih lokacija na otoku. Također, uspješan koncept i ponudu preslikali su u još jedan grad – možete ih pronaći i u Jelsi.

Posebna ponuda

Osim specialty kave iz pržionice kave kava.family nude fine kroasane i peciva iz poznate pekarnice Kroštula te Crobucha Kombucha cijeđene i prirodne sokove. Pivoljupci koji posjete Melting Spot mogu uživati u L.A.B. Split craft pivu.

Ako se odlučite posjetiti Melting Spot, dočekat će vas simpatična Jelena – nasmiješeno lice iza šanka. Kako stoji ispod jedne Instagram objave, nakon nekoliko godina iskustva rada u različitim kafićima u regiji Jelena je odlučila doći u Stari Grad. Završila je međunarodnu školu barista i sudjelovala na nekoliko svjetskih festivala kave i regionalnih natjecanja barista.

Osim vrhunske kave i finih peciva, Melting Spot može se pohvaliti i oku ugodnim interijerom. Drveni namještaj stvara toplu atmosferu, a terrazzo materijal trendi i modernu notu. Posebnu priču skriva posuđe, odnosno šalice i tanjuri s potpisom Marinski Heartmades keramike inspirirane morem, šumom i suncem koje okružuju Melting Spot. Na sunčanoj terasi uživat ćete u ispijanju kave i ugodnoj atmosferi.

Melting Spot definitivno vrijedi posjetiti, a to možete učiniti svaki dan od 8 sati do 14 sati, osim subotom kada ne radi.

Učitati još
Zatvori