Meet Mia krafne u ponudi ovaj vikend: evo kakve okuse ćete moći isprobati
Meet Mia krafne u ponudi ovaj vikend: evo kakve okuse ćete moći isprobati

Meet Mia krafne u ponudi ovaj vikend: evo
kakve okuse ćete moći isprobati

Iako smo izvan sezone krafni, ne možemo prestati razmišljati o njima. Fine, pufaste, s punjenjem, želimo ih sve. Zato nas je obradovala vijest kako će omiljeno mjesto za krafne u gradu, Meet Mia brunch & cake bar ovaj vikend napraviti seriju krafni. Inače obožavamo Meet Mia slastice koje je zadnjih nekoliko godina nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje slatkoga. Krafne su nam pogotovo drage jer su domaće i neodoljivog okusa. Vlasnica je Mia Salman koja je prije osam godina s 23 godine postala najmlađa osoba u Zagrebu koja je otvorila slastičarnicu. Od tad, Meet Mia je posebno mjesto gdje se mogu probati posebne slastice.

Meet Mia
Meet Mia

Ljetni okusi

S obzirom na to da su krafne zimska poslastica, a mi se probližavamo ljetu, iz Meet Mia bara su se odlučili prilagoditi i napraviti posebne krafne kakve inače nemaju priliku praviti i kakve inače nisu u ponudi. Ovog vikenda, krafne dolaze u 4 ljetna okusa i jedva ih čekamo isprobati.

Krema od kokosa i limuna s domaćim džemom od jagoda, stracciatella krema s komadićima tamne čokolade i čokoladnom glazurom, krema od pistacija i vanilije s domaćim džemom od malina i krema od bazge s marmeladom od marelice.

Meet Mia
Meet Mia
krafne
krafne
krafne
krafne
krafne

Ukusne ljetne krafne bit će u ponudi samo u petak i subotu, 2. i 3. lipnja. Požurite se isprobati neke od ovih neodoljivih okusa.

Instagram: @meetmiacakes

Adresa: Vlaška ulica 43, Zagreb

Tel.: 0914455122

Radno vrijeme: 09:00-22:00, nedjelja: 10:00-20:00

Foto: Meet Mia brunch & cake bar

Učitati još
Zatvori