Food truck s finim zalogajima kreće na turneju po Hrvatskoj

Food truck s finim zalogajima kreće
na turneju po Hrvatskoj

Mastercard Food truck

Ljeto je godišnje doba rezervirano za čisti hedonizam. Da vrijeme bez stresa u prekrasnom okruženju uz more bude posebnije ovog ljeta brine Mastercard koji u suradnji s jednim od najboljih hrvatskih kuhara, Marinom Medakom, nudi jedinstveno gurmansko iskustvo – Food truck road trip koji će na svojoj turneji obići gradove od Istre do Dalmacije. Turneja kreće krajem srpnja i obuhvaća sve važne turističke destinacije, a Food truck je predstavljen je na Journal.hr Welcome summer partyju na kojem na kojem su gosti imali prilike isprobati cjelokupnu ponudu.

Hrvatska među svoje najjače adute, uz prekrasno more i netaknutu prirodu, punim pravom pribraja gastronomiju. Bogatstvo domaćih svježih namirnica ubranih sa slavonskih polja ili morskih plodova izvađenih iz dubine Jadrana daje mogućnost stvaranja menua na kojem bi pozavidjele svjetske destinacije, a ova street food ponuda koju je chef Medak kreirao posebno za Food truck road trip oduševit će sve željne dobre hrane.

Street food turneja

“Stvaranje novog jela je uvijek iznova izazov koji vas ne ostavlja ravnodušnim pa tako je i s ovim jelima koja sam osmislio naslanjajući se na našu mediteransku tradiciju, lokalne namirnice i tehnike kuhanja koje sam iskoristio i presložio u street food dimenziju jela. Današnji užurbani stil života nas tjera da nešto s nogu, usput pojedemo pa kad je već tako zašto ne bismo jeli zdravo, ukusno i ispravno skuhano“, rekao je Marin Medak.

Tijekom ljetnih mjeseci domaći i strani turisti imat će prilike častiti nepce delicijama poput burgera od tune, janjetinom, sipom, hobotnicom ili pak dagnjama, a da bi iskustvo bilo još bolje, svi koji plate svojom Mastercard® ili Maestro® karticom dobivaju 15% popusta i posebnu kuharicu Food truck road trip.

„Hrvatska je jedna od omiljenih svjetskih turističkih destinacija što potvrđuje čak 18,5 milijuna turista koji su je posjetili prošle godine. Veseli nas što inicijativama poput ove našu zemlju pretvaramo u još zanimljivije odredište – za domaće i strane turiste“, rekla je Gea Kariž iz Mastercarda „To svakako činimo i novim izdanjem projekta Priceless Croatia (www.priceless.com) koje nudi gotovo 50 jedinstvenih i ekskluzivnih iskustva u destinacijama diljem Hrvatske.“

Učitati još
Zatvori