Marshmallow snjegovići koji se kupaju u vrućoj čokoladi najslađe su iznenađenje za božićno jutro

Marshmallow snjegovići koji se kupaju u vrućoj čokoladi najslađe su iznenađenje za božićno jutro

Božićni keksi i kolači već su danima glavna tema u svakom kućanstvu, bili oni kupovni ili pečeni doma. Vjerujemo da svoje zalihe imate, možda ste ih već sve i pojeli, a sada vam donosimo ideju za najjednostavnije, a efektne snjegoviće od marshmallowsa.

Ova slastica jako je jednostavna i brzo gotova, a priprema će biti zabavna i najmlađima. Potrebni su vam marshmallow bomboni, slani štapići i štapići za ražnjiće, te gumeni bomboni i rastopljena čokolada za ukrašavanje. Budite kreativni i izgradite najljepšeg jestivog snjegovića koji će nasmijati sve prisutne.

Marshmallowse je potrebno nizati na štapić, a kako bi se držali zajedno možete ih “zalijepiti” smjesom otopljenih marshmallowsa ili otopljenom bijelom čokoladom. Za jednog snjegovića trebat će vam tri marshmallowsa. Možete ih na kratko staviti u frižider kako bi se što bolje zaljepili. Čačkalicom udubite male rupe za gumene bombone i slane štapiće, koje također možete pričvrstiti sa smjesom otopljenih marshmallowsa. Uz pomoć otopljene tamne čokolade i čačkalice nacrtajte snjegoviću oči, usta te gumbiće.

I za kraj, uživajte u ovoj super jednostavnoj poslastici! Kombinacija hrskavih slanih štapića, mekih slatkih marshmallowsa i vruće čokolade je sve što trebamo za duge zimske dane.

Učitati još
Zatvori